Uncharted: Filmová adaptace má (opět) nového režiséra

Uncharted: Filmová adaptace má (opět) nového režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Jedna z nejznámějších konzolových značek se snad konečně odpíchne od země.

Herní série Uncharted od Sony patří mezi nejlepší videoherní konzolové zážitky. Dobrodružné výpravy ve stylu Indiana Jonese se snaží studio převést na plátna už roky, projekt však provázejí problémy především kolem režisérské stoličky. Když už to vypadalo, že se vše konečně odpíchne od země, v prosinci od filmu odstoupil režisér Shawn Levy. Studio tak muselo opět hledat někoho jiného, a našlo ho poměrně brzy v docela zajímavém jménu.

Novým režisérem by se totiž měl stát Dan Trachtenberg, s ním by pak produkce měla začít do konce roku 2019. Trachtenberg je talentovaný režisér jehož nejzajímavější počin je psychologické drama a jeho celovečerní debut 10 Cloverfield Lane patřící do Cloverfield univerza režiséra J.J. Abramse. Zajímavostí je, že režii filmu si vysloužil krátkometrážním snímkem Portal: No Escape natočeným na motivy stejnojmenné hry, takže s herním prostředí je Trachtenberg v určitém smyslu seznámený.

Fanoušky může těšit, že ve filmu má stále účinkovat Tom Holland jako mladý Nathan Drake, což sám Holland potvrdil během live streamu, při kterém si premiéru odbyly první záběry ze Spider-Mana: Far From Home. Produkce Uncharted se musí posunout na konec roku a to právě kvůli Tomovým závazkům spojeným se Spider-Manem: Far From Home. Doufejme, že studio konečně našlo toho správného člověka, který přivede slavného herního lovce pokladu na velká plátna.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Uncharted: Filmová adaptace má (opět) nového režiséra | Fandíme filmu Uncharted: Filmová adaptace má (opět) nového režiséra | Fandíme filmu Uncharted: Filmová adaptace má (opět) nového režiséra | Fandíme filmu Uncharted: Filmová adaptace má (opět) nového režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest