Spider-Man: Asa Butterfield je stále nejsilnější kandidát

Spider-Man: Asa Butterfield je stále nejsilnější kandidát | Fandíme filmu
Vyjednávání o smlouvách začala, navzdory některým zprávám však Asa Butterfield pořád ještě není jediným zbývajícím kandidátem.

Server Latino-Review i jeho bývalý redaktor El Mayimbe současně přinesli zprávu, že Asa Butterfield (Hugo, Enderova hra) vstoupil do jednání s Marvelem/Sony a je prakticky jen otázkou času, kdy definitivně bude oficiálně odhalen, jako nový Spider-Man. Reportéři z velkých hollywoodských zpravodajů však kontrují, že Butterfiled je pořád ještě jen jedním z mnoha kandidátů, jakkoliv je pravděpodobně favoritem. V Marvelu (nebo snad hollywoodu obecně) je prý dnes běžné, že studio začne s herci vyjednávat o podmínkách smlouvy ještě před tím, než je podrobí kamerovým zkouškám. Jakmile je pak z testovaných kandidátů vybraný definitivní představitel obsazované role, jde už tím pádem papírování ráz na ráz.

Vedle Butterfielda momentálně prochází skrz casting zhruba další čtyři kandidáty, jedním z nich má být jmenovitě Tom Holland (Nic nás nerozdělí, Wolf Hall). Další známé kandidáty najdete ve starší novince. Nový Spider-Man se poprvé objeví v právě natáčeném snímku Captain America: Civil War.

Zdroje: Latino-Review, El Mayimbe, Deadline, IMDb, Anthony Breznican, Borys Kit, Justin Kroll I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest