Nový Spider-Man bude vybrán tento týden

Nový Spider-Man bude vybrán tento týden | Fandíme filmu
Finální kandidáti jsou v Atlantě, kde už na nového Spider-Mana čeká vedlejší role v Captain America: Civil War.

Proces hledání nového Spider-Mana byl od začátku veřejně propíraný a za potenciální představitele pavoučího hrdiny byla označena řada chlapců a mladých mužů. A je docela klidně možné, že úplně všichni šanci dostali, protože podle serveru Hollywood Reporter castingové oddělení postupně probralo zhruba 1500 uchazečů. Teď se závěrečná šestice sešla v Atlantě, kde se natáčí Captain America: Civil War, první film, ve kterém se nový Spider-Man objeví. Na mladíky tam už v sobotu čekaly kamerové zkoušky, kterým přihlíželi také Kevin Feige (šéf Marvelu), Amy Pascal (producentka dosazená do projektu spolupracujícím studiem Sony) a Joe a Anthony Russoovi, režiséři Civil War. O definitivním představiteli role by mělo být rozhodnuto tento týden, a i když existuje malá šance, že si studia nakonec nevyberou nikoho z dané šestice a bude představitele Petera Parkera hledat dál, není to příliš pravděpodobné, protože Russoovi budou nového herce už brzy potřebovat před kamerou.

Kdo se tedy do finální šestice dostal? Příliš nepřekvapí přítomnost Asy Butterfielda (Enderova hra, Hugo) a Toma Hollanda (Nic nás nerozdělí), dvou kandidátů kteří jsou jako jediní s filmem spojováni delší dobu. Zbytek seznamu je pak vyplněn prakticky neznámými herci, kteří se vynořili úplně odnikud. Judah Lewis se objevil v několika seriálových epizodách, uvidíme jej v remaku Bodu zlomu a chystaném dramatu Demolition. Matthew Lintz je o něco zkušenější, ale zatím také na výsluní nevystoupal. Loni se objevil v dramatu Kill the Messenger, v létě jej uvidíme ve velkofilmu Pixely. Charlie Plummer delší dobu vystupoval v seriálech Impérium - Mafie v Atlantic City a Granite Flats. Posledním v řadě je Charlie Rowe, jenž vystupoval především v seriálu Red Band Society. Zajímavé je, že mezi novými přírůstky jsou zatím nejmladší herci, o kterých jsme ve spojitosti s filmem slyšeli - nejmladšímu z uchazečů je pouhých 14 let. Jakmile se dozvíme, kdo nakonec roli získal, budeme vás samozřejmě informovat.

Na závěr ještě průlet světem nejnovějších nepotvrzených zvěstí. Latino-Review tvrdí, že už v Ant-Manovi bude Spider-Man poprvé zmíněn a bude zmíněna také společnost Oscorp, tedy technologický gigant pod vedením Normana Osborna, padoucha z prvního Raimiho Spider-Mana a druhého Amazing Spider-Mana. Taková drobnost samozřejmě docela dobře možná je, podstatně odvážnější je starší nepotvrzená zpráva, podle které už si filmová studia dokonce vyhlédla Osbornova představitele. Údajně by jím neměl být nikdo menší než Mathew McConaughey, jeden z nejžhavějších herců současnosti. S tvrzením přišel jeden bezvýznamný youtube channel a můžeme spekulovat o tom, zda si zprávu nevymyslel po tom, co McConaughey v rozhovoru uvedl, že četl několik scénářů od DC i od Marvelu, a i když zatím pro něj žádný nebyl ten pravý, pořád je roli v komiksovém filmu otevřený.

Kdyby přeci jen bylo pravdy trochu na tomto šprochu, je asi bez debat, že by si herec s McConaugheyho formátu jistě dovedl s rolí zajímavým způsobem poradit. Otázkou spíš je, jestli chceme už potřetí vidět Spider-Mana bojovat s Osbornem, potažmo tedy s Goblinem.

Zdroje: Latino-Review, Variety, THR, That Hashtag Show

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest