Seth Rogen natáčí komedii o „nakládané okurce“

Seth Rogen natáčí komedii o „nakládané okurce“ | Fandíme filmu
Ať už ten chlap kouří cokoliv, nechť to kouří dál.

Zdá se, že Seth Rogen (Apokalypsa v Hollywoodu) může přijít se sebešílenějším námětem na film a nikdo mu nezabrání v jeho realizaci. Své o tom může povědět třeba sám Kim Čong-un. A když už si člověk říká, že nepřijde nic bizarnějšího než animák o mluvících potravinách, objeví se zprávy o právě natáčeném snímku, kterému se pracovně přisuzuje označení „pickle picture“, neboli „film o nakládané okurce“.

Nová komedie bude založena na povídce od spisovatele Simona Riche s názvem Sell Out, která vyšla v časopise New Yorker a pojednává o židovském imigrantovi Herschelu Greenbaumovi, který v roce 1918 spadne do nádrže s nakládanými okurky. Tam zůstane naložený v láku po dobu 100 let, načež se zachovalý probouzí v současnosti a snaží se najít svoji rodinu. Jediným žijícím příbuzným je jeho pra-pravnuk Ben, počítačový programátor, kterému Herschel v důsledku kulturního šoku ani za mák nerozumí.

Rogen si ve filmu zahraje dvojroli, protože ztvární jak Herschela tak jeho vzdáleného potomka Bena. Mezi dalšími herci v obsazení jsou Eliot Glazer (Broad City), Kevin O’Rourke (Letec) či Sarah Snook (Predestination). Režie se ujal Brandon Trost, který s Rogenem spolupracoval na několika filmech jako kameraman. Scénář napsal sám autor předlohy, Simon Rich. Film vedle Rogena produkují jeho další věrní souputníci Evan Goldberg a James Weaver.

Zdroje: Variety, Collider

Interview

25.12.2014 | USA
Akční, Komedie
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest