The Something: Seth Rogen ztropí srandu v kosmu

The Something: Seth Rogen ztropí srandu v kosmu | Fandíme filmu
V chystané komedii komici Seth Rogen, Zach Galifianakis a Bill Hader uvíznou ve vesmíru. Nuda? S tímhle triem určitě ne.

Zábavy se Sethem Rogenem, Zachem Galifianakisem (Pařba ve Vegas) a Billem Haderem (Superbad, Paul) jsme si na Zemi užili už dost. Je na čase to zkusit ve vesmíru, v němž jsou jako astronauti pravděpodobně vlivem nějaké závady unášeni po léta prostorem, až nakonec narazí na vesmírnou loď. Ovšem čas strávený v nekončícím kosmu a jen se třema chlapama, se na jejich psychice podepíše a brzy přijdou na to, že oni nejsou zrovna ti nejinteligentnější jedinci, kteří by měli reprezentovat lidstvo.

Komedie bude v eRkovém ratingu, kterou napsal Rodney Rothman a poprvé se chopí i režie. Rothman se podílel na scénářích k 22 Jump Street nebo Zpátky do ringu. Takže zkušenost s komediálním žánrem má. Produkovat vedle něj budou ještě Seth Rogen, Evan Goldberg (Apokalypsa v Hollywoodu) a James Weaver (Sousedi 1 a 2), takže bychom se mohli dočkat správně bláznivé podívané. Datum americké premiéry je předběžně stanoveno na 26. 5. 2017.

Zdroje: THR, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest