Captain Marvel: Spojení s Avengers a další zajímavosti

Captain Marvel: Spojení s Avengers a další zajímavosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Role Anette Bening, záhadné souřadnice, jméno Captain Marvel, nejnovější videa.

Od začátku prosince Captain Marvel ukázala nový trailer a další marketingové materiály, jako nejrůznější hračky apod. Čeho všeho si fanoušci povšimli? Z traileru je patrné, že se Carol Danvers a Nick Fury vydají na základnu SHIELDu. Jeden záběr prozrazuje, že jde o základnu projektu PEGASUS, což je stejná základna, kde je v úvodu The Avengers uložená kosmická krychle (Kámen prostoru). Zákulisní zdroje Slashfilmu potvrzují, že skutečně jde právě o tuhle základnu, a že by to dokonce měla být klíčová lokace filmu. A Tesseract (krychle) by dokonce sám mohl hrát ve filmu roli. Snaží se jej snad Skrullové či Kree ukořistit?

Pak je tu otázka Anette Bening, která se také ukázala v traileru, ale stále oficiálně nebylo odhaleno, koho hraje. Fanoušci tipují, že by mohla hrát fyzické ztělesnění Supreme Intelligene – kreejského superpočítače.

Captain Marvel je na propagačních hračkách pojmenovaná jako „Vers“. Proč zrovna takhle? Trailer naznačuje, že ji Kree zachrání s polovinou její psí známky – s polovinou, na které z jejího celého jména zbylo jen „vers“.

Také se dost řeší záběr, ve kterém na palubní desce staršího modelu Quinjetu vidíme skoro stejné údaje jako na záběru z The Avengers. Proč to? Někteří fanoušci spekulují o tom, že jde o údaje určující polohu a film tím pádem skončí někde kolem New Yorku. Daleko pravděpodobněji však zní verze, podle které Marvel zkrátka a dobře používá pro scény kokpitu Quinjetu pořád stejnou kulisu…

V galerii najdete některé z příslušných obrázků, níže si můžete přehrát dva nové spoty. Mnoho nového neukazují, ale slibují, že 7. ledna dorazí nový „exkluzivní pohled“.

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Algenis Perez Soto, Rune Temto, McKenna Grace a Lashana Lynch. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: Reddit I, II

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Captain Marvel: Spojení s Avengers a další zajímavosti | Fandíme filmu Captain Marvel: Spojení s Avengers a další zajímavosti | Fandíme filmu Captain Marvel: Spojení s Avengers a další zajímavosti | Fandíme filmu Captain Marvel: Spojení s Avengers a další zajímavosti | Fandíme filmu Captain Marvel: Spojení s Avengers a další zajímavosti | Fandíme filmu Captain Marvel: Spojení s Avengers a další zajímavosti | Fandíme filmu Captain Marvel: Spojení s Avengers a další zajímavosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest