Captain Marvel: Nová ochutnávka nás bere do zákulisí

Captain Marvel: Nová ochutnávka nás bere do zákulisí | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu dabovaná verze traileru, nová synopse a pár dalších zajímavostí.

Krátce po prvním traileru (který jsme rozebrali na prvočinitele) se Captain Marvel představuje také v zákulisním pohledu stanice Entertainment Tonight. Kromě scén známých z traileru můžeme vidět také několik zákulisních záběrů. Na těch je vidět, že Fury s Carol dojedou autem k jakési bezpečnostní bráně, popřípadě to, že scénu z hangáru na planetě Hala už dříve ukázala fotografie, na které je vidět rovnou šest členů jednotky (plus Ronan), namísto tří, které vidíme v traileru. Ve videu můžete také velice dobře porovnat, jak vypadá Samuel L. Jackson s digitálním make-upem a jak bez něj (viz galerie).

Dále pod videem najdete dabovanou verzi traileru, která jako tradičně zní jako ochotnické představení. Nicméně, když už je řeč o traileru, komentář k němu vedle řady dalších magazínů přidal také Entertainment Weekly. A právě jeho redaktorka směla jako vůbec první zveřejnit svoje poznatky z návštěvy natáčení. Možná tedy při komentování traileru čerpá ze znalostí, které ostatní smrtelníci nemají.  Co tedy EW uvádí? Mimo jiného to, že se snímek odehrává z hlavní části kolem roku 1995. Dále dodává, že Carol na Zemi nebyla hodně dlouho, a že postava Juda Lawa vnímá schopnosti Carol jako klíčový prostředek v boji za zájmy národa Kree. Že by to byl právě on, kdo Carol vymazal paměť?

V jednom z předchozích článků EW také uvádí, že ve filmu uvidíme, jak se Starforce vydává na misi na planetu Torfa, s modře pruhovaným pískem a velikými kamennými oblouky. Kree na planetě hledají zmizelého špióna, vysílačky nefungují a v oblasti jsou nejspíš Skrullové. Přesto je Captain Marvel první, kdo se dere přede všemi do bitvy. Je právě tohle scéna, kterou jsme viděli na vteřinku mihnout v traileru?

Samotný trailer u diváků bodoval. Za prvních 24 hodin zaznamenal 109 milionů přehrání, přičemž vyšší číslo u Marvelu sklidili jen Avengers: Infinity War a Thor: Ragnarok. Celkově pak jde o trailer s 11. nejlepším startem vůbec. To nemusí ještě nutně znamenat nevyhnutelný úspěch, ale rozhodně to neuškodí. Vedle traileru byl nedávno zveřejněný také první plakát, u kterého je zajímavé, že v jeho růžku můžeme vidět Carolinu kočku (viz galerie). V komiksech se jmenuje Chewie, podle Star Wars, a je to ve skutečnosti mimozemšťan v kočičím těle. Jestli to bude ve filmu platit také, zatím nevíme. A krom plakátu byla zveřejněna také nová synopse:

Captain Marvel je nové dobrodružství Marvelu, zasazené do 90. let, etapy marvelovských dějin, kterou jsme zatím neviděli. Pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna z nejmocnějších hrdinek vesmíru. Když válka dvou vesmírných národů dosáhne až k Zemi, ocitá se Danvers spolu s malou skupinkou spojenců uprostřed hurikánu.

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Algenis Perez Soto, Rune Temto, McKenna Grace a Lashana Lynch. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: EW, EW II, Marvel, Wiki

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Captain Marvel: Nová ochutnávka nás bere do zákulisí | Fandíme filmu Captain Marvel: Nová ochutnávka nás bere do zákulisí | Fandíme filmu Captain Marvel: Nová ochutnávka nás bere do zákulisí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest