Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno

Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Čtyřnásobná kandidátka na ocenění Oscarem rozšířila už tak silné řady obsazení Captain Marvel. A změní snímek úplně celý svět Marvelu?

Natáčení Captain Marvel je v plném proudu, čerstvě však byla obsazena další herečka – na Oscara čtyřikrát nominovaná Annette Bening. Marvel tak pokračuje v trendu najímání těch největších hollywoodských osobností, které i ve vedlejších rolích doplňují už tak oslnivé ansámbly. Zprávy o tom, jakou roli si zahraje, se rozcházejí. Hollywood Reporter uvádí, že ztvární vědkyni, Variety zase píše, že bude hrát matku Carol Danvers. Ale není vyloučené, že postava bude oproti komiksům pozměněná a v tu chvíli by mohlo platit obojí.

Jestli je role Bening zahalena jemným závojem tajemství, tak vyloženě záhadná je zpráva, kterou zveřejnil server Screen Geek. Ten se obvykle na přinášení zákulisních informací nespecializuje, takže i tohle tvrzení berte s určitou rezervou. Navíc je opravdu značně nekonkrétní. Ale schválně se sami podívejte, co SG uvádí:

Podle interních zdrojů serveru má být Captain Marvel tak výrazně originální, že Thor: Ragnarok, Black Panther i Avengers: Infinity War vedle toho budou blednout. Snímek má změnit Marvel Cinematic Universe, dát nám něco, co jsme ještě neviděli a něco, co nečeká žádný fanoušek. Jestli Wonder Woman byla důležitým filmem pro ženy, tak Captain Marvel v tomhle ohledu má jít ještě dál. CM má úplně redefinovat superhrdinské filmy, podobně jako Iron Man v roce 2008. Pokud máte pocit, že Infinity War všechno změnila, tak vůbec nejste připravení na to, co provede Captain Marvel.

Tak to sami vidíte, informace Screen Geek působí tak obecně, že si pod nimi lze představit prakticky cokoliv. Možná snímek bude důležitý z hlediska společenského přijetí, možná příběhově – v rámci filmového světa Marvelu. Možná jsou všechna tvrzení hodně přehnaná a možná si všechno Screen Geek cucá z prstu – jak už bylo řečeno, opravdu nejde o nijak prověřený zdroj zákulisních zpráv. Ale pokud by skutečně měla být Captain Marvel přelomovým filmem, který toho hodně změní, tak jsme sakra zvědaví, co že nám to vlastně předvede.

V galerii se můžete podívat na nejnovější fotky z natáčení, níže přikládáme také video z natáčení scény s Nickem Furym, kterou jsme už dříve mohli vidět na fotkách a dále natáčení scény jakési havárie.

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Algenis Perez Soto, Rune Temto, McKenna Grace a Lashana Lynch. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: Just Jared, Daily Mail, Brie Larson, Screen Geek, THR, Variety I, II

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 11

Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu Captain Marvel přibrala oscarovou herečku, slibuje změnit všechno | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest