Avatar 2: Záporák Quaritch bude mít výrazně složitější pozici

Avatar 2: Záporák Quaritch bude mít výrazně složitější pozici | Fandíme filmu
20th Century Studios
Stane se z ústředního hajzla objímač stromů? To zatím nevíme, podle Stephena Langa však Pandora hlavního padoucha silně zasáhla.

Plukovník Quaritch v podání Stephena Langa v prvním Avatarovi zemřel. Nebo to tak přinejmenším vypadalo. Už delší dobu je však oficiálně potvrzené, že se Stephen Lang vrátí. Režisér James Cameron dokonce před časem na rovinu řekl, že nehraje žádnou novou postavu, jak by mohli někteří spekulovat:. „Nemáme pokaždé nového záporáka. Je to pořád ten samý hajzl, napříč všemi čtyřmi filmy. Je hrozně dobrý a pořád se zlepšuje. Vím, že to Stephen Lang vyšvihne na jedničku.“

Jak se Quaritch vrátí? To Lang zatím prozradit nesmí, ale něco málo přeci jen o svojí budoucnosti v sérii řekl: „Quaritchova pozice se v rámci světa [Avatara] zkomplikovala...to, jak se do toho světa zapojuje. Pandora jej začala docela hluboce ovlivňovat, způsobem, jakým to dříve nedělala, nebo si to nepřipouštěl. Dostane se mu pod kůži“.

Co si pod tím můžeme představit? Vstane Quaritch z mrtvých, podobně jako Jake Sully? Unikl o vlásek smrti a souvisí duchovní síla Pandory (či skutky jejích obyvatel) s jeho uzdravením? Znamená to, že vůči Pandoře začne mít větší respekt? A pokud ano, jak může dál být záporákem série? To jsou prozatím nezodpovězené otázky. Určitě však budeme zvědaví, jak Cameron nakonec se svým hlavním padouchem naložil.

Zdroj: Slashfilm

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest