Avatar: Mrtvý Miles Quaritch promluvil

Avatar: Mrtvý Miles Quaritch promluvil | Fandíme filmu
20th Century Studios
Stephen Lang momentálně exceluje v thrilleru Smrt ve tmě, ale čeká jej také pořádný příděl Avatarů. Rozpovídal se o svém zmrtvýchvstání i přístupu režiséra Camerona.

Avatarovi 2-5 se vrátí zesnulé postavy Grace Augustine (Sigourney Weaver) a Milese Quaritche (Stephen Lang). A Právě Lang se teď krátce rozpovídal o budoucnosti svého mrtvého vojáčka. Podrobnosti nám samozřejmě prozradit nemůže, ale nabízí alespoň odpověď Jamese Camerona: „Vždyť je to science fiction!“

Lang dále uvedl, že se prokousal už asi třemi čtvrtinami scénáře k rozsáhlé sáze, a i když samozřejmě probíhá spousta preprodukční práce, začátkem příštího roku má odstartovat už i vlastní natáčení. Jenže to jsme samozřejmě slyšeli už několikrát... Na přístupu Jamese Camerona jej pak baví to, že se rád překonává. Vždycky si sám sobě způsobí nějaký problém, připraví si nějakou překážku a následně musí vymyslet, jak se se zdánlivě neřešitelnou situací vypořádá. Lang přípravy zblízka sleduje a je to velká radost. Tak snad čeká velká radost i nás, diváky.

Avatara 2-5 režíruje James Cameron, který natočí všechny filmy naráz. V hlavních rolích se vracejí Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver a Stephen Lang. Produkuje Jon Landau, scénáře k filmům napsali s Cameronem Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver, Shane Salerno. S premiérami filmů se počítá na Vánoce 2018, 2020, 2022 a 2023.

Zdroj: AICN

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest