Avatar: James Cameron oznámil, že ústřední herci mají dotočeno

Avatar: James Cameron oznámil, že ústřední herci mají dotočeno | Fandíme filmu
20th Century Studios
Sam Worthington a spol. dotočili pokračování Avatara.

Není to tak dlouho, co Sigourney Weaver v rozhovoru řekla, že dotočila Avatara 2 a 3 a teď točí Avatara 4 a 5. To bylo koncem října. Včera režisér James Cameron zveřejnil video, ve kterém oznámil, že ústřední obsazení – tedy Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang a Kate Winslet – má hotovo. Nadále pokračují práce s týmem kaskadérů, ale herecké scény jsou hotové.

Cameron přesně nespecifikuje, co tím myslí. Jestli skutečně herci dokončili scény pro filmy 2-5, anebo zda dříve byla Weaver v čemkoliv nepřesná a hotové jsou pouze scény pro filmy 2-3 (v minulosti Cameron tvrdil, že 4-5 se budou točit teprve tehdy, pokud by dvojka a trojka byly divácky úspěšné). Natáčení s hereckým obsazením nicméně začalo v září 2017, takže asi nelze vyloučit, že se stihly opravdu všechny čtyři filmy. Přeci jen, při kompletním natáčení před modrým pozadím odpadají průtahy v kostymérně, s cestováním apod.

Sluší se poznamenat, že Cameron zjevně video natočil především proto, aby přitáhl pozornost k novému traileru na Alitu: Bojového anděla, snímku který produkoval a napsal k němu scénář.

V hlavních rolích hrají Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron. Dvojka má stanovenou premiéru na 18.12. 2020, trojka na 17.12. 2021, čtyřka na 20.12. 2024 a pětka na 19.12. 2025.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest