Toy Story 4: Ve filmu uslyšíme i Keanu Reevese

Toy Story 4: Ve filmu uslyšíme i Keanu Reevese | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Prozradil to Tim Allen. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Pixar je známý tím, že do svých filmů ukrývá maličká camea postav, které se mají představit v následujícím filmu. A fanoušci se domnívají, že v Úžasňákových 2 odhalili právě hračku, kterou hraje Keanu Reeves. Měla se na chviličku objevit v Jack Jackově ohrádce. Prohlédnout si ji můžete v galerii. V tuhle chvíli jde samozřejmě jen o internetovou spekulaci, ale Pixaru se musí nechat, že si umí společně se svými fanoušky patřičně vyhrát.

Původní novinka 23.11.: Na čtvrté Toy Story čekají fandové dojemných animáků jako na smilování. A dočkají se. Jenže až 8. srpna příštího roku, kdy bude mít film premiéru. 

Samozřejmě uslyšíme (alespoň v originálním znění) staré známé jako je Tim Allen (Buzz Rakeťák) nebo Tom Hanks (Woody). Ale představeni budou i nováčci. Kromě jiných to bude i Keanu Reeves

To prozradil právě Tim Allen, který prohlásil:

"Je to tak dobré. Tihle lidé jsou geniální. Je to tak hluboký a dojemný a nádherný příběh. Nemůžu nic prozradit. Je to o různých typech hraček. Oni vás určitě překvapí tím, jaké hračky se objeví. Jsou tu nové postavy. Keanu Reeves v tom má skvělou roli."

Tim samozřejmě neřekl o jakou roli se jedná, ale naznačil, že by mělo jít o poměrně ráznou postavu. Můžeme tak jen hádat, komu Keanu propůjčí hlas.

Třeba nám víc prozradí budoucí upoutávky, ale zatím není jasné, kdy bude uvolněn plnohodnotný trailer.

Woody měl život vždycky jednoduše nalinkovaný. Prostě se staral o své dítě, ať už to byl Andy, nebo to byla Bonnie. Jenže když Bonnie přidá do svého pokoje nedobrovolnou hračku, Forkyho, začíná dobrodružný road trip, který Woodymu ukáže po boku starých i nových přátel, jak může být svět pro hračku velký.

Datum premiéry filmu je v Česku a na Slovensku stanovené na 8. 8. 2019. Režíruje Josh Cooley, poslední verzi scénáře napsala Stephany Folsom. S příběhem přišly klíčové osobnosti Pixaru - John Lasseter, Pete Docter, Andrew Stanton a Lee Unkrich. V hlavních rolích se vracejí Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Joan Cusack, Blake Clark, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Estelle Harris, Jodi Benson, Michael Keaton nebo Jeff Pidgeon. Nově je doplňují Tony Hale, Keegan Michael Key, Jordan Peele nebo Patricia Arquette.

Zdroj: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Galerie: 2

Toy Story 4: Ve filmu uslyšíme i Keanu Reevese | Fandíme filmu Toy Story 4: Ve filmu uslyšíme i Keanu Reevese | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest