Avatar 2-3 má hotovo, na řadě je Avatar 4-5

Avatar 2-3 má hotovo, na řadě je Avatar 4-5 | Fandíme filmu
20th Century Studios
Sigourne Weaver také prozradila něco málo o svojí postavě a o Cameronově poselství.

Sigourney Weaver poskytla rozhovor The Hollywood Reporteru a řeč přišla také na Avatara. Herečka prozradila, že Avatar 2 a 3 byli čerstvě dotočení. James Cameron se tedy může plně věnovat postprodukci, aby stihl dvojku bez další odkladů dokončit do premiéry v prosinci 2020. Weaver také dodala, že „je zaneprázdněná Avatarem 4 a 5“. Z toho, jak to řekla, není úplně patrné, jestli tím myslela někdy v dohledné budoucnosti, anebo právě teď. Pokud by se Avatar 4 a 5 skutečně točil už teď, tak by to protiřečilo dřívějším plánům, kdy chtěl Cameron nejprve natočit pouze dvojku a trojku, následně počkat na to, zda filmy uspějí a teprve potom točit případné pokračování.

To ale není všechno, co Weaver o sérii řekla. Herečka potvrdila, že hraje postavu, která tak docela nesouvisí s postavou doktorky Grace Augustine, kterou hrála v prvním filmu. Její nová postava se následně vyvíjí napříč všemi čtyřmi sequely. Když vezmete v potaz, že většina postav bude ztvárněná metodou performance capture, tak je vlastně pravda, že Weaver může v „digitálním převleku“ hrát kohokoliv a je celkem jedno, že její původní postava v prvním dílu zemřela.

Herečka také uvedla, že všech pět filmů svým způsobem tvoří jeden příběh, i když jsou vlastně všechny díly samostatné. Série může klidně fungovat i bez čtyřky a pětky, ale dohromady je to všechno zkrátka jedna velká sága. Weaver znovu potvrdila, že pro pokračování je nesmírně důležité vodní prostředí a tvrdí, že pod hladinou čeká na diváky úplně nový svět. Jednička toho podle ní příliš neodhalila, další scénáře jsou vynikající a jsou pro Jamese Camerona nesmírně osobní. Silným poselstvím série je, že nesmíme vše obětovat hamižnosti a dobyvačnosti. Z nějakého důvodu podle Weaver je třeba všech čtyř pokračování, aby tohle poselství zaznělo skutečně jasně a zřetelně.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest