Box Office: Dívka s tetováním Grinche

Box Office: Dívka s tetováním Grinche | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Americe vládne Grinch, v Číně jeho temnější brácha Venom.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Limitovaně se také stěží chytl The Front Runner s Hugh Jackmanem od režiséra Jasona Reitmana. Oscarový materiál bohužel nedostává od kritiků kdovíjakou chválu a jeho naděje se tak rychle rozplývají. Biografický film o prezidentském kandidátovi, který v 80. letech díky nevěře ztratil souboj o Bílý dům, má zatím ze čtyř kin hodně nuzných 56 000 dolarů. V následujících dvou týdnech půjde do širšího nasazení, ale asi to nebude kdovíjak velké. 

V Číně jinak odstartoval Venom a řekněme, že ve dvojce určitě bude víc čínských herců, popřípadě půjde Eddie Brock vyšetřovat zmizení Li Bingbing, protože tržba 111 milionů je druhá nejlepší po Avengers 4 (190 milionů) v rámci hollywoodských superhrdinských exportů. Spidermanské filmy se samozřejmě v Číně hrály, ale v dobách Sama Raimiho to byly tržby okolo 5, 6 a 19 milionů. A ta poslední trojka Amazing-Amazing-Homecoming dala v Číně dohromady nějakých 260 mega, což teď zvládne Venom sám. Film je tedy teď na nějakých 674 milionech celosvětově, se 700 mega jistými. Ve zbytku světa se film už skoro nehraje, Čína mu ale možná pomůže vyhoupnout se nad 800 milionů.

V Americe se stále pevně drží Bohemian Rhapsody, která utržila ve druhém víkendu 30 milionů. Film spadl o 40 %, ale trochu se mu zvedla návštěvnost v rámci divácké skupiny pod 25 let, která se asi potřebovala přesvědčit, kdo že je ten Freddie Mercury. S 55milionovým rozpočtem je muzikál na 100 milionech po 10 dnech promítání a 185 mega globálně. Louskáček od Disneyho je zato nadobro pohřbený. Grinch mu zasadil silnou ránu, kopnou si i Fantastická zvířata. Ve druhém víkendu 9,5 milionů a 35 mega po deseti dnech. Celosvětově jsme na 98 milionech s výhledem na 200 milionů, což rozhodně nebude stačit na pokrytí nákladů.

Zrodila se hvězda má neuvěřitelnou výdrž, ačkoli nevyhnutelně ztrácí projekce. V šestém víkendu 8 milionů a 178 mega z Ameriky. Překročil se tedy Největší showman a jsme na třetí příčce žebříčku nejúspěšnějších muzikálů posledních 44 let. Globálně jsme na 322 milionech. Halloweenu ubylo tisíc kin a stále zvládl utržit 4 miliony. Souboj to byl těsný, ale blumhousovské rekordy úplně nepadnou. V Americe jsme na 159 milionech a bylo potřeba 175 na Uteč!, stejně tak ve světě je 245 milionů, ale Rozpolcený zvládl 278 milionů.

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Grinch

17.11.2000 | USA, Německo
Komedie, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 5

Box Office: Dívka s tetováním Grinche | Fandíme filmu Box Office: Dívka s tetováním Grinche | Fandíme filmu Box Office: Dívka s tetováním Grinche | Fandíme filmu Box Office: Dívka s tetováním Grinche | Fandíme filmu Box Office: Dívka s tetováním Grinche | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest