Detectvive Pikachu chce do hlavní role muže s drsným hlasem

Detectvive Pikachu chce do hlavní role muže s drsným hlasem | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
The Rock, Wolverine nebo snad Deadpool? Kdo namluví Pikachu.

Když loni frčeli Pokemon GO a začal se chystat celovečerní Detective Pikachu, působilo to celé dojmem, že se někdo chce rychle svézt na probíhající mánii. Ta už značně opadla, takže pokud bude chtít Pikachu uspět, měl by být především dobrý. Že se produkce o zajímavý zážitek alespoň pokusí, naznačuje výběr herců, ze kterých by si ráda vybrala dabéra Pikachu.

Podle That Hashtag Show zatím nikdo nezačal se studiem jednat, nicméně na seznamu ideálních kandidátů jsou Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Mark Wahlberg a Dwayne Johnson. Tedy herci s výrazným hlasem, komediálním talentem a charismatem pro potřeby propagace. Sympatické je i to, že tvůrci chtějí do těla malé postavičky dostat drsný hlas. Určitě jde o zajímavější volbu, než kdyby Pikachu měl jemný hlásek. Z nějakého důvodu se mi do hlavy dere Ted (Méďa), ale příliš nevěřím tomu, že by byl Pikachu takhle ostrý.

Jinak o filmu víme jen tolik, že scénář napsali Alex Hirsch a Nicole Perlman, režírovat bude Rob Letterman. Film má být inspirovaný hrou Great Detective Pikachu. Točit se má v Londýně od ledna 2018 a zřejmě by se mělo jednat o hraný film s animovaným Pikachu.

Zdroje: Omega Underground,

Galerie: 4

Detectvive Pikachu chce do hlavní role muže s drsným hlasem | Fandíme filmu Detectvive Pikachu chce do hlavní role muže s drsným hlasem | Fandíme filmu Detectvive Pikachu chce do hlavní role muže s drsným hlasem | Fandíme filmu Detectvive Pikachu chce do hlavní role muže s drsným hlasem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest