Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many

Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Tvůrci mají nápady na celou řadu pokračování a chtěli se především hodně lišit od ostatních Spider-Man filmů.

I poslední trailer na Spider-Mana: Paralelní světy je příslibem, že nás v kinech čeká mimořádný animák. Výtvarná podoba filmu je úchvatná, ze záběrů je cítit atmosféra, hravost tvůrců, charaktery postav působí dostatečně propracovaně, akce má grády, všudypřítomný je smysl pro humor a animovaná forma snese daleko větší nadsázku než hrané médium, a tak si tvůrci s chutí pohrávají se skutečností, že se díky trhlinám v časoprostoru sešlo v jednom New Yorku hned několik Spider-Manů z paralelních dimenzí.

To, jak slibně snímek vypadá, jsme si mohli ověřit na vlastní oči v kinech, když Venom místo vlastní potitulkové scény nabídl právě prodlouženou ukázku ze Spider-Mana: Into the Spider-Verse. Ještě delší ukázka byla promítána na Comic-Conu v New Yorku, kde diváci viděli 35 minut filmu. Tedy celý úvod filmu. Ten odhaluje známou premisu, tedy že Peter Parker je v dimenzi filmu mrtvý a štafetu se po něm snaží převzít Miles Morales (Shameik Moore). Po tom, co Kingpin (Liev Schreiber) otevře portál do paralelních dimenzí, se v Milesově světě objeví celá řada Spider-Manů, v čele s postarším Peterem Parkerem, který ztratil motivaci (Jake Johnson), ale znovu ji nachází, když se Milesovi stane jeho mentorem. Výuku ostatně můžete vidět dole v nejnovějším traileru, stejně jako ostatní Spider-Many – Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), Spider-Mana Noir (Nicolas Cage), Spider-Ham (John Mulaney) nebo Peni Parker (Kimiko Glenn).

Kromě trailer níže můžete vidět také videoklip s novými záběry a v galerii sadu plakátů a obrázků, které opět představují jednotlivé Spider-Many. Producenti a scenáristé filmu Phil Lord a Chris Miller na Comic-Conu mluvili o tom, že chtěli především připravit film, který by se maximálně lišil od předchozích Spider-Manů. Dřív, než studio Sony poznalo, že připravují něco opravdu odvážného, tak už byl vývoj filmu tak daleko, že nešlo couvnout, žertují tvůrci. A smysl pro humor jim nedochází ani v momentě, kdy předstírají strach z úspěchu – pokud na filmu budou chodit lidi, tak to bude strašné, protože pak budou muset tvůrci natočit 38 dalších pokračování – protože tak nepřeberné množství nápadů podle nich koncept provázaného pavoučího vesmíru skýtá.

Spider-Man: Paralelní světy představí teenagera Milese Moralese z Brooklynu a nekonečné možnosti Spider-Univerza, kde víc než jeden člověk může nosit masku. Za scénářem stojí Phil Lord a Chris Miller, Režírují Bob Persichetti, Peter Ramsey a Rodney Rothman. V hlavních rolích hrají Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Brian Tyree Henry, Mahershala Ali, Luna Lauren Valez, Lily Tomlin nebo Liev Schreiber. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 13.12. 2018.

Zdroje: EW

Galerie: 12

Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Poslední trailer představil všechny Spider-Many | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest