Spider-Man: Paralelní světy: Rozmanité kostýmy a svéráz Cage

Spider-Man: Paralelní světy: Rozmanité kostýmy a svéráz Cage | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Tak trochu jiný animák a tak trochu jiný superhrdinský příběh lákají diváky na množství zajímavých detailů.

Do konce roku uvidíme ještě tři komiksové filmy a světe div se, ten nezajímavější je animovaný. Alespoň za mne. Spider-Man: Paralelní světy nabízí hodně odlišný styl animace, než většina současné komerční produkce, která do větší či menší míry kopíruje styl, který nastolil Pixar. Spider-Man je sice také kompletně vytvořený s pomocí trojrozměrné počítačové animace, v řadě záběrů však vypadá dvojrozměrně, jako rozpohybovaná stránka komiksu, a to do posledního detailu, jako jsou barevné tečky, které v minulosti vznikaly kvůli nedokonalé technice tisku. Kromě úžasné animace snímek slibuje také plně využít animovaný formát, ve kterém se tvůrci na rozdíl od hraného filmu nemusí bát skutečně popustit uzdu fantazii.

Snímek nabídne příběh, ve kterém se propojí několik paralelních realit a potká se několik paralelních Spider-Manů. Hlavním hrdinou je Miles Morales ze světa, ve kterém Peter Parker zemřel. Jeho mentorem se neochotně stává Peter Parker z reality, ve které už je pavoukem pokousanému muži čtyřicet a pomáhání lidem už pro něj dávno není tak důležité, jako bývalo.

Jedním ze Spider-Manů je také Spider-Man Noir – verze postavy z příběhu, který je zasazený do 30. let a inspirovaný noirovými detektivkami. Nicolas Cage, který Spider-Mana Noir namluvil, k postavě říká, že se do postavy pokusil promítnout noirové filmy s Humpreym Bogartem a mluvit jako James Cagner či Edward G. Robinson. Svou roli tedy zjevně známý komiksový fanoušek bere velice vážně. Připomínáme, že nedávno daboval Supermana v Teen Titans Go to the Movies, ztvárnil Big Daddyho v Kick-Assovi a v minulosti měl hrát Supermana ve velkofilmu Tima Burtona.

Bohatovou spidermanovskou historii ve snímku reprezentuje také řada drobných detailů, jako jsou třeba kostýmy, jenž můžete vidět na přiložené fotce v galerii. Nalevo je elektřině odolný kostým z komiksu Amazing Spider-Man číslo 425. Spider-Manovi pomohl porazit alternativní verzi záporáka Electra. Uprostřed je klasický Spider-Manův kostým a napravo kostým ze Secret Wars, který byl navržený SHIELDem pro infiltrační misi, na kterou Petera vyslal Nick Fury.

Spider-Man: Paralelní světy představí teenagera Milese Moralese z Brooklynu a nekonečné možnosti Spider-Univerza, kde víc než jeden člověk může nosit masku. Za scénářem stojí Phil Lord a Chris Miller, Režírují Bob Persichetti, Peter Ramsey a Rodney Rothman. V hlavních rolích hrají Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Brian Tyree Henry, Mahershala Ali, Luna Lauren Valez, Lily Tomlin nebo Liev Schreiber. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 13.12. 2018.

Zdroje: EW, Nerdist

Galerie: 2

Spider-Man: Paralelní světy: Rozmanité kostýmy a svéráz Cage | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Rozmanité kostýmy a svéráz Cage | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest