Spider-Man: Into the Spider-Verse se představuje v prvním traileru

Spider-Man: Into the Spider-Verse se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Seznamte se s dalším Spider-Manem, který se řítí do kin. A nebude jen jeden.

Na brazilském Comic-Conu známém pod zkratkou CCXP byl prezentován nový animovaný Spider-Man, který bude uvedený jako Spider-Man: Into the Spider-Verse. Pokud jste o tomhle projektu nikdy neslyšeli, tak vězte, že nejde o žádný další restart nebo o nějaké nepodstatné béčko. Jedná se o plnohodnotný celovečerní vysokorozpočtový animák pro kina, skrz který se studio Sony snaží nadále využít svoji zdaleka nejlukrativnější značku.

O zápletce snímku toho zatím víme pramálo. Jasné je, že hrdinou je Miles Morales (nikoliv Peter Parker), a že se ve filmu objeví víc Spider-Manů, což potvrzuje jak upoutávka, tak vlastní název filmu. Trailer jako takový toho zatím mnoho neřekl, jde spíš o úvodní teaser, než cokoliv jiného, nicméně je z něj jednoznačně patrné, v jakém stylu se snímek ponese a jak bude vypadat. Podle mě je vizuální styl hodně vydařený, do komentářů určitě dejte vědět, jak působí na vás.

Hlavní roli namluvil Shameik Moore, dále své hlasy propůjčili Liev Schreiber, Mahershala Ali nebo Brian Tyree Henry. Scénář napsali a snímek produkují Phil Lord a Chris Miller (Lego příběh, Zataženo, občas trakaře), režírují Bob Persichetti (klíčová osobnost pro Malého prince, Shreka 2 nebo Kocoura v botách) a Peter Ramsey (Legendární parta). Datum české premiéry je stanovené na 13.12. 2018, datum slovenské na 20.12. 2018.

Galerie: 4

Spider-Man: Into the Spider-Verse se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest