Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many

Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 16 obrázků
Připravte se na komiks přivedený na plátně k životu ve skutečně krystalické formě. Přijde komiksový film roku na podzim a v animované formě?

Další snímek, který měl na Comic-Conu v San Diegu velkou prezentaci, byl Spider-Man: Paralelní světy. Projekt přišli představit producenti Chris Miller a Phil Lord (ten také napsal scénář), režiséři Peter Ramsey, Bob Persichetti a Rodney Rothman a také představitelé hlavních rolí Shameik Moore, Jake Johnson a Hailee Steinfeld.

Tvůrci mluvili o tom, že chtěli aby snímek záměrně vypadal jinak, než běžné animované 3D filmy. Chtěli se na plátn přiblížit vizuální podobě komiksů i s jeho nedokonalostmi, které vznikají při offsetovém tisku. Chtěli „rozbít počítač“. Trvalo jim více než rok, než se jim podařilo vyladit specifický styl, kterým je Spider-Man: Paralelní světy animovaný. Nemáme například čekat žádný motion blur (rozostření pohybu, které je u animovaných filmů běžné) a novináři, kteří viděli v sále nové ukázky z filmu popisují, že filmu skutečně vypadá jako stránky komiksů přivedené k trojrozměrnému životu. Nechybí dokonce ani rámečky, ve kterých se zobrazují myšlenky postav, nebo záblesky, když postavy do něčeho praští nebo se hrdinovi rozezní jeho „pavoučí smysl“.

Krom toho, že se v animované formě mohli tvůrci přiblížit daleko víc komiksům a být daleko rozpustilejší než by bylo možné v hrané podobě, dostali také možnost představit poprvé na plátnech Milese Moralese, druhého nejznámějšího nositele Spider-Manova kostýmu. Příběh je zasazený do paralelní dimenze, kde Peter Parker stihl novému Spider-Manovi dopřát nějaký základní trénink, ale znenadání zemřel a New York jej oplakává. A bude to právě u Peterova hrobu, kde Miles Morales potká někoho, kdo se Peterovi až nápadně podobá.

Ukáže se, že je to Peter Parker z paralelní dimenze. Jake Johnson jej popisuje jako prvního skutečně realistického Spider-Mana. Je to už čtyřicátník, ztratil iluze, začíná tloustnout a skutečně řeší problémy obyčejných lidí. Ne jako hrdinové dosavadních filmů, kteří jednou zaspí a tváří se, jak jsou kvůli tomu „normální“. Ne, tenhle Peter Parker skutečně má být obyčejný chlap, jen k tomu má navíc superschopnosti. Miles jej okamžitě začne přesvědčovat, aby dokončil jeho započatý výcvik, ale Peterovi se do toho vůbec nechce. Postupně v něm však mladý kluk začne znovu probouzet vzpomínky jaké to bylo, když byl mladým, začínajícím superhrdinou.

Ukáže se, že Kingpin si začal hrát s urychlovačem částic, kvůli čemuž by mohl být Brooklyn roztrhaný na kusy. Hrdinové se jej pokusí zastavit a podle novinářů je akce filmu naprosto přirozeně spojená s humorem. Objeví se také další Spider-Manové z paralelních světů. Primárně je to Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), se kterou bude mít Miles zajímavou dynamiku, protože je zakoukaný do Gwen Stacey z vlastní dimenze. A pak jsou tu další. Spider-Man Noir v podání Nicolase Cage, prasečí Spider-Ham (John Mulaney) a také Peni Parker (Komiko Glenn), což bude dvojrozměrná animé postavička zasazená do filmového 3D světa. V komiksech jde o mladou dívku z paralelní reality, která pilotuje speciální robotickou spider-manskou zbroj. (jednotlivé Spider-Many můžete vidět dole v galerii).

Jak tedy sami můžete vidět, Spider-Man: Paralelní světy bude náležitě odvázaný snímek, tak jak jsme u produkcí Lorda a Millera zvyklí. Níže přikládáme nejrůznější rozovhory z Comic-Conu nebo si můžete přehrát starší trailer.

Spider-Man: Paralelní světy představí teenagera Milese Moralese z Brooklynu a nekonečné možnosti Spider-Univerza, kde víc než jeden člověk může nosit masku. Za scénářem stojí Phil Lord a Chris Miller, Režírují Bob Persichetti, Peter Ramsey a Rodney Rothman. V hlavních rolích hrají Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Brian Tyree Henry, Mahershala Ali, Luna Lauren Valez, Lily Tomlin nebo Liev Schreiber. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 13.12. 2018.

Zdroje: Coming Soon, Slashfilm,

Galerie: 17

Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu Spider-Man: Paralelní světy: Comic-Con odhalil další Spider-Many | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest