Tom a Jerry, Scooby-Doo či Flinstoneovi dostanou nové filmy

Tom a Jerry, Scooby-Doo či Flinstoneovi dostanou nové filmy | Fandíme filmu
Warner připravuje do kin masivní nostalgickou vlnu.

Studio Warner se rozhodlo posílit produkci rodinných filmů. I v našich končinách se vždy velké popularity těšili Tom a Jerry, kocour a myšák, kteří si dělají naschvály. Ti se dočkají hraného filmu s animovaným myšákem a kocourem. Na rozdíl od celovečerního filmu z roku 1992 nebudou postavičky mluvit - stejně, jako za starých časů. To má snímku napomoci také na mezinárodních trzích. Režíruje Tim Story, známý především pro Fantastickou čtyřku 1 a 2.

Další velkou novinkou je Scooby-Doo. Populární psí parťák od lidských vyšetřovatelů nadpřirozena se dočkal už i hraných filmů, teď se má objevit v animovaném. Produkuje Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter), režíruje Tony Cervone (dosud se zaměřoval právě na příběhy klasických postaviček), scénář píší Jack Donaldson a Derek Elliott.

Oba filmy chystá animační sekce Warner Animation Group, která byla založená spolu s Lego příběhem. Lego příběhy se budou točit dál, zároveň se ale máme dočkat většího množství filmů svázaných s tradičními značkami. Tom a Jerry mají přijít na řadu jako první, ale jimi a Scoobym to zdaleka nekončí. Chystá se nový Space Jam v produkci Ryana Cooglera, už dříve jsme vás informovali o Kojotu Wildovi, tvůrci Sausage Party chystají celovečerní Jetsonovi, připravují se Flinstoneovi nebo Wacky Races.

Do komentářů schválně dejte vědět, kterou z animovaných značek máte nejraději a přáli byste si ji vidět na velkém plátně.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest