Croodsovi si vybojovali svoje pokračování

Croodsovi si vybojovali svoje pokračování | Fandíme filmu
Kromě oznámení původně zrušeného druhého dílu jsme se dočkali i novinky, kterou Dreamworks připravuje spolu se studiem Blumhouse.

Pro fanoušky studia Dreamworks Animations je dnešek šťastným dnem. Ti z vás, kteří se jenom trochu více zajímají o animované filmy, tak vědí, že už nějaký ten rok se studiu Dreamworks Animation finančně moc dobře nedaří. Z toho důvodu bylo odprodáno konkurenčnímu Universalu. Nové studio se rozhodlo škrtat a výsledkem bylo i zrušení plánovaného pokračování o neobvyklé pravěké rodince. Croodsovi se původně měli druhého dílu dočkat už tento rok. První potíže začaly s posunutím premiéry na rok 2018 a posledním hřebíkem do rakve bylo úplně zrušení filmu, které proběhlo před necelým rokem. Jak se však zdá, teď má nové vedení opět kuráž oživit zaprášená pokračování a to platí i pro Croodsovi, kteří se dočkali svého vlastního zmrtvýchvstání. Nově obnovené pokračování má dorazit do kin 17. 9. 2020. Snad toto datum bude finální, protože s posouváním data premiéry má Dreamworks Animation v poslední době docela problém.

Kromě obnovení kasově úspěšného animáku se studio rozhodlo vytasit i s úplně novým filmem. Tím je adaptace temné knižní komedie Spooky Jack, ve které se tři sourozenci přestěhují do přízračného domu, ve kterém objeví spoustu nových stvoření. Kromě klasického Yetiho se v knižní předloze objevují i skřítci nebo stydlivé strašidlo, které nemá problém skákat od rána do večera. Scénář píše Robert Ben Garant (Noc v muzeu, Taxi), který obvykle pracuje pod „hororové“ studio Blumhouse. Producentem filmu je dlouholetý pracovník studia Dreamworks Animation Damon Ross (Trollové, Mimi šéf). Premiéra je naplánována až na 16. 9. 2021.

Pokud se podíváme do kalendáře studia Dreamworks Animation, všimneme si, že až do roku 2021 má na každý rok naplánované dva snímky. Pokud vezmeme v potaz dřívější prohlášení o dvou filmech ročně, znamená to, že se oznámeného Shreka 5 dočkáme nejdříve až v roce 2022. S největší pravděpodobností si studio chce s pokračováním dát opravdu na čas, což je pochopitelné, protože právě série Shreka studio nejvíce proslavila.

Pro zlepšení nálady pro vás máme připravenou jednu z nejlepších scén z celého filmu, kterou si jeho fanoušci určitě pamatují i dnes.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest