Coyote vs. Acme: Vilda vyráží na velkou cestu za pomstou

Coyote vs. Acme: Vilda vyráží na velkou cestu za pomstou | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dříme v nešťastníkovi ze známého animáku dost potenciálu k vlastnímu filmu? Někdo si očividně myslí, že ano.

Jistě si vzpomínáte na hit Space Jam, který v roku 1996 zasadil postavičky z pohádek Looney Tunes do našeho světa. A možná i na film Looney Tunes: Zpět v akci, který nápad oživil o několik let později. Od té doby se ale oblíbené charaktery na plátna nedostaly. Změnit to má neúnavný kojot Vilda v animovaném snímku Coyote vs. Acme. Není to tedy jenom seriálové pole, kde Looney Tunes chystá comeback (což pro Vildu pravděpodobně znamená další řádku nehezkých úrazů). O čem by ale měl jeho filmový příběh pojednávat?

Z názvu se dá vyčíst minimálně to, že se na zub podíváme společnosti Acme, která má se svými různorodými výrobky značný vliv na svět Looney Tunes. Třeba ve spojitosti s kojotem je dodavatelem všech výbušnin, raket a důmyslných systémů na polapení ptáka Uličníka. Bohužel, častým jevem je selhání funkčnosti a právě to by mělo být příčinou toho, že kojot odpoutá myšlenky od pronásledování tradičního nepřítele. Vilda se místo toho vydá cestou odplaty za všechny své porážky a zranění.

Scénář předloží bratři Jon a Josh Silbermanovi, muži stojící třeba za seriálem It’s Always Sunny in Philadelphia nebo Living Biblically. V producentském křesle se pak ocitl Chris McKay (LEGO Batman Film).

Galerie: 4

Coyote vs. Acme: Vilda vyráží na velkou cestu za pomstou | Fandíme filmu Coyote vs. Acme: Vilda vyráží na velkou cestu za pomstou | Fandíme filmu Coyote vs. Acme: Vilda vyráží na velkou cestu za pomstou | Fandíme filmu Coyote vs. Acme: Vilda vyráží na velkou cestu za pomstou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest