Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce

Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 16 obrázků
K tomu hromada nových fotek z filmu.

Johnny Depp v posledních letech nepřitahuje úplně ideální druh mediální pozornosti. Jeho herectví už nemá ten zvuk, jaký mívalo v minulosti, píše se o jeho zdraví, o jeho užívání návykových látek, o jeho soudních tahanicích s bývalým managementem, o údajném napadení kolegy během natáčení a především o jeho komplikovaném vztahu a rozchodu s Amber Heard – ve své době se objevovaly dokonce zprávy o domácím násilí. V posledních měsíích se tak začala ve filmových médiích propírat otázka, zda je Depp vhodným adeptem na roli v dobrodružném filmu pro celou rodinu.

Za Deppa se následně postavili filmaři i J.K. Rowling. Teď byl herec na kontroverzní téma dotázán v rozhovoru, ve kterém tvrdí, že obvinění proti němu se nezakládají na pravdě, prokáže to u soudu a filmaři měli k dispozici stejné důkazy, jaké předloží jeho právníci. Vlastně jej mrzí jen to, že se J.K. Rowling musela potýkat s útoky, které přišly po tom, co se herce začala zastávat. Tak či tak, klíčové je, že spolupráce s filmaři není nikterak ohrožena a Depp se těší na natáčení třetího dílu série, které podle jeho vyjádření začne v létě příštího roku.

Depp se také rozpovídal o tom, jakým způsobem pomáhal formovat svoji postavu, popřípadě uvedl, že Gellert Grindelwald bude mít ve filmu s Mlokem Scammanderem osobní problém, protože svým způsobem žárlí na to, jak je pro Brumbála důležitý. Krom rozhovů s Deppem se čerstvě objevila také sada nových fotek. Ty si můžete prohlédnout dole v galerii a přidáváme k nim několik poznámek:

Mlok Scamander (Eddie Redmayne) má v Londýně dílnu, kde se stará o zraněná magická zvířata. Grindelwald promlouvá k publiku v amfiteátru, který je umístěný pod mauzoleem rodiny Lestrangeů. A Queenie Goldstein (Alison Sudol) má v Paříži tajné poslání. Budeme zvědaví, jak do příběhu zapadne.

Titulární čaroděj Gellert Grindelwald je pro své zločiny známý už čtenářům Harryho Pottera, kteří jej poznali jako největší hrozbu z časů Brumbálova mládí. Pro své experimenty a další důvody byl vyloučen z Kruvalu. Poté Grindelwald vyvolával chaos v Evropě a stal se nechvalně proslulý tím, že chtěl prosadit kouzelnickou vládu nad lidmi a nad světem. Během událostí Fantastických zvířat a kde je najít se ukrýval jako bystrozor Percival Graves v New Yorku, ale byl (za pomoci Mloka Scammandera) zatčený MACUSOU (Magickým kongresem Spojených států amerických). V New Yorku objevil Grindelwald mladého muže, Credence, posedlého potlačenou magickou energií zvanou Obscurus, a pokusil se jej využít k tomu, aby odhalil kouzelnický svět před No-Maji – americkými mudly.

V novém filmu Grindelwald přesně podle svého slibu uprchne ze zajetí a začne shromažďovat následovníky, kteří ani často netuší, jaký je jeho skutečný záměr – tedy další pokus o to, aby čistokrevní kouzelníci vládli všem nemagickým bytostem. Aby se jej pokusil zastavit, vyhledá Albus Brumbál pomoc svého bývalého studenta, Mloka Scammandera, který nabídku přijímá, aniž by si uvědomoval, jaké nebezpečí před ním leží. Příběh se odehrává v New Yorku, Paříži a Londýně, kde jsou určeny hranice, láska a spojenectví v rodině a mezi přáteli otestovány, zatímco čarodějný svět zažívá bouřlivé časy a je stále rozpolcenější.

V hlavních rolích hrají Eddie Redmayne, Johnny Depp, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Katherine Waterston, Alison Sudol, Claudia Kim, Jude Law, Carmen Ejogo a Dan Fogler. Režíroval David Yates podle scénáře J.K. Rowling. Produkovali David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves a Lionel Wigram. Česká premiéra je stanovená na 15.11. 2018.

Zdroje: Collider, EW, EW II

Galerie: 17

Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Johnny Depp se vrátí i ve trojce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest