X-Men: Dark Phoenix: Turner a Chastain na fotkách

X-Men: Dark Phoenix: Turner a Chastain na fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Natáčení příštích X-Menů pokračuje. Anya Taylor-Joy potom vysvětluje, co provedly přetáčky s X-Men: New Mutants.

Dotáčky X-Men: Dark Phoenix jsou v plném proudu a nejnověji se k nám dostávají zákulisní fotky, na kterých můžete vidět Sophie Turner a Jessicu Chastain v motion capture úborech. Můžeme tak usuzovat, že velká část podoby Jean Grey/Dark Phoenix a postavy Jessicy Chastain (její identita se stále tají) bude (alespoň v některých částech filmu) vytvořená téměř zcela prostředním digitálních triků. Fotky můžete vidět níže. Pokud se budeme bavit o dotáčkách v širším slova smyslu, tak stále nevíme, jak rozsáhlé nakonec budou. Nicholas Hoult v aktuální interview znovu hovoří o krátkých dotáčkách.

Dodatečné natáčení potkalo také jiný xmenovský film – New Mutants. Herečka Anya Taylor-Joy (představitelka Magik) v aktuálním rozhovoru uvedla, že jí nevadí, že přípravy filmu tak dlouho trvají, protože hlavní je, aby výsledek skutečně stál za to. New Mutants nakonec podle Anyy budou takovým filmem, jakému se herci na začátku upsali a to je dobrá věc.

Uvidíme, jak dva přetáčené X-Men projekty nakonec dopadnou, v galerii na vás čekají ještě artworky k Dark Phoenix, které by měly vyobrazovat velkou akční scénu v New Yorku. Zdá se, že dojde k útoku na konkrétní cíl (snad budovu OSN), lidé prchají a několik X-Menů se blíží k situaci, aby zasáhli.

X-Men: Dark Phoenix: X-Meny dal profesor Charles Xavier dohromady proto, aby chránili svět, který je nenávidí. X-Meni bojovali v řadě bitev, zažili spolu mnoho dobrodružství napříč galaxiemi, zápasili s nepřáteli s neomezenou mocí, ale nic z toho je nemohlo připravit na šok, který je čeká. Jedna z nich, Jean Grey, získala sílu za hranicemi všeho chápání a ta síla ji naprosto zničila. X-Meni se musí rozhodnout mezi svou drahou přítelkyní a osudem celého vesmíru.

V hlavních rolích hrají Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Evan Peters, Olivia Munn, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp a Kodi Smit-McPhee. Scénář napsal a režíruje Simon Kinberg. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 14. 2. 2019.

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli dosud obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Blu Hunt, Charlie Heaton a Henry Zaga.  Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 1. 8. 2019.

Zdroje: Collider, Universo X-Men, Magazine HD

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 5

X-Men: Dark Phoenix: Turner a Chastain na fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Turner a Chastain na fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Turner a Chastain na fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Turner a Chastain na fotkách | Fandíme filmu X-Men: Dark Phoenix: Turner a Chastain na fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest