X-Men: Jsou Dark Phoenix a New Mutants zrušení?

X-Men: Jsou Dark Phoenix a New Mutants zrušení? | Fandíme filmu
Dvě problematické produkce už zase obstupují divoké klepy.

Od včerejšího rána se online objevují zvěsti o tom, že jak Dark Phoenix tak New Mutants se ruší. Oba dva filmy jsou údajně v katastrofálním stavu a Disney si prý přeje, aby byly oba zahozené. Chce začít vyrábět svoje vlastní X-Meny s čistým štítem a nechce, aby ty předchozí x-menovské snímky zanechyly v divácích nepříjemnou pachuť. Tohle je základ toho, co se píše, následně tyhle zvěsti doplňují další podrobnosti o tom, co všechno údajně mělo být na New Mutants špatně.

A teď se pojďme podívat na celou věc kritickým pohledem. Zvěsti přišly od uživatele slugzilla na fóru serveru Super Hero Hype. Ten uživatel sice už v minulosti zákulisní informace sdílel, ale zatím vždy o filmech, které se prozatím teprve chystají, takže si jeho důvěryhodnost nemáme jak ověřit. O ničem podobném se nezmiňuje žádný další zdroj, pouze MCU Cosmic z fleku tvrdí, že je to celé nesmysl. Jsou tu také nejrůznější otazníky.

Ještě v červnu Fox pouštěl ukázku z Dark Phoenix na Cinema Conu. Opravdu se od té doby situace tak zásadně překlopila? Ještě začátkem července Sophie Turner hovořila o tom, že se chystají dotáčky. To nevyvolává dojem zrušeného filmu. A co je možná nejdůležitější, slugzilla tvrdí, že oba filmy chce dát k ledu Disney. Ten ale zatím na Foxem nemá kontrolu a ještě dlouho mít nebude. Zatím je Fox svým pánem a zodpovídá se svým akcionářům. A investorům by se jistě nelíbilo, kdyby několikasetmilionový film (vlastně dva filmy, i když New Mutants jsou levnější) nebyl nikdy dokončený, natož zveřejněný.

Sečteno, podtrženo, pokud jste někde narazili na tvrzení, že se Dark Phoenix nebo New Mutants zcela ruší, berte to s hodně velkou rezervou, s největší pravděpodobností je to celé výmysl.

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest