Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4

Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4 | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Voják s těžkým PTSD se vrací domů a jedinou útěchu nachází v drogách a v přívalu adrenalinu, který mu dává vykrádání bank.

Joe a Anthony Russoovi aktuálně pracují na postprodukci Avengers 4. V září a v prosinci je čekají dotáčky, příští rok vedle postprodukce také propagace. Do čeho se pustí, až někdy v polovině příštího roku zakázku pro Marvel konečně dokončí?

Jako svůj další projekt si vybrali drama Cherry. To vychází ze stejnojmenného románu Nico Walkera, který vycházel z vlastních zkušeností. Podle recenzí svižná knížka připomíná Tarantinovy Gaunery a další vlivy z drsné školy. Pojednává o mladém muži, který za sebou nechá svoji movitou rodinu a čerstvou manželku a vyráží na armádní misi do Iráku. Jako medik vůbec není připravený na to, co jej čeká, ať už z hlediska chování jeho kolegů nebo množství zranění, která mu projdou pod rukama.

Když se vrátí do Spojených států, tak trpí posttraumatickým syndromem, propadá heroinové závislosti a začne a vykrádat banky. Jedině při loupežích se dokáže plně soustředit, protože při nich pociťuje podobný tlak, jaký zažíval během bojových misí. Walker vykradl během čtyř měsíců zhruba desítku bank, ze kterých si odnesl 40 tisíc dolarů, než byl v roce 2011 dopadený. Byl odsouzený k vězení, kde sepsal svůj příběh.

Russoovi práva na příběh zakoupili skrze svou produkční společnost AGBO a zaplatili za něj milion dolarů. O Cherry se zajímali i další zájemci, jako třeba James Franco nebo společnost Sony. AGBO však nabídlo pro Walkera nejpřitažlivější finanční podmínky a navíc pro něj bylo důležité, že Russoovi pocházejí stejně jako on z Clevelandu, vyrostli v podobné oblasti a podobně jako on ztratili několik přátel, které zničili drogy. Příběh je pro režiséry do jisté míry osobní. Scénář zpracuje Jessica Goldberg, která psala především pro seriály Parenthood a The Path.

Na závěr přidáváme ještě fanouškovskou poctu Marvel universe, kterou Russoovi sdíleli na svém Twitteru:

Zdroj: Deadline

Galerie: 8

Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4 | Fandíme filmu Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4 | Fandíme filmu Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4 | Fandíme filmu Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4 | Fandíme filmu Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4 | Fandíme filmu Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4 | Fandíme filmu Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4 | Fandíme filmu Cherry: Bratři Russoovi si vybrali film, co natočí po Avengers 4 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest