Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti

Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Kolik má film utržit za první víkend, další postava obsazena, na kolik filmů Hardy podepsal smlouvu, co režisér prozradil o záporácích a mnohem víc.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Mimochodem, když je řeč o digitálních postavách, vzpomínáte na první teaser, ve kterém naprosto chyběl Venom? Režisér Fleischer na jednu stranu tvrdí, že se tímhle způsobem marketingové oddělení snažilo zvýšit očekávání a schovat některá překvapení pro diváky na později. Zároveň ale Ruben přiznává to, co bylo patrné z pozdějších trailerů: Když se stříhal první teaser, tak zkrátka a dobře triky ještě nebyly hotové…

Když byl obsazený Hardy, obsadit další herce už bylo pro filmaře snadné, protože Hardy další herce přitahoval, dal signál, jakou si tvůrci nasadili laťku. Hlavního záporáka Carltona Drakea ztvárnil Riz Ahmed, který sám sebe však jako záporáka nevidí. Nemyslí si, že je megaloman. Jen vnímá věci v širších souvislostech a má pocit, že pomáhá lidstvu, aby mělo dlouhodobou budoucnost. Když se spojí se symbiontem Riotem, tak se filmaři snažili o to, aby se vizuálně odlišoval od Venoma a co nejvíc se přibližoval komiksovému předobrazu. Ze všech antagonistů dostal nejvíc prostoru a měl by vyčnívat.

Ve filmu se ukrývají také další záporáci a tvůrci s nimi hodlají do budoucna zabydlet širší filmový svět. Ale nakolik ve filmu uvidíme Carnage, kterého by podle neoficiálních zvěstí měl v malém cameu ztvárnit Woody Harrelson? To Fleischer prozradit nechce – jen ať lidé přijdou do kina a přesvědčí se sami.

V komiksech má vlastního symbionta také Anne Weying a mění se v She-Venom, což je pro Fleischera sen, který by jednou rád realizoval také na plátně. Prozatím Anne uvidíme v její lidské podobě, v podání Michelle Williams. Má to být výrazná postava, prudce inteligentní žena, státní zastupitelka, která je hodně empatická a pomáhá snímku aby se udržel při zemi. Zdá se, že na rozdíl od komiksů by postava ve filmu neměla být Eddieho exmanželkou.

Celkově má být Venom samostatný snímek, ve kterém lze vidět základy dalších příběhů a širšího světa. Určitě existuje několik různých směrů, kterými by se tvůrci do budoucna mohli vydat. Zatím je třeba představit Eddieho a Venoma a co bude dál, to se uvidí. Hardy říká, že vše záleží na diváckém přijetí. Tenhle snímek je předkrm a osa, kolem které se může otáčet celý Venomův svět. Hardy má podepsanou smlouvu celkem na tři filmy a je připravený se vrátit.

PS: Bylo odhaleno, že blíže nespecifikovanou roli má ve filmu Ron Cephas Jones (Luke Cage). V galerii můžete vidět porci nejnovějších fotek. A pro zpestření si můžete přehrát trailer na nejnovější videohru se Spider-Manem:

Jedna z nejsložitějších, nejzáhadnějších a nejdrsnějších postav přichází na velká plátna. Na Oscara nominovaný Tom Hardy je smrtící ochránce Venom. Dále hrají Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate a Woody Harrelson. Režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

Zdroje: THR, BoxOffice.com, CBM, CBM II, Games Radar, Total Film, USA Today

« Předchozí kapitola

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 13

Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu Venom: Výstavba světa, Hardy nehrál Venoma a další zajímavosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest