Venom se zubí na nových fotkách a tvůrci jej představují

Venom se zubí na nových fotkách a tvůrci jej představují | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Tom Hardy a režisér Ruben Fleischer se rozpovídali o tom, jak zpracovali filmového Venoma.

Magazín EW přinesl nové fotky z Venoma, stejně jako rozhovor s Tomem Hardym a režisérem Rubenem Fleischerem. Hardy uvedl, že si postavu chtěl zahrát proto, že už hrál celou řadu záporáků a pro jednou měl možnost ztvárnit hrdinu. Navíc ne jen tak obyčejného, ale komplikovaného, se složitou morálkou. Tomův syn je navíc velký fanoušek postavy a byl ochotný tatínka v komiksové historii proškolit. Hardymu se taky zamlouvá, že je Venom patřičně stylový. Že se s ničím nepáře a má správnou vyřídilku.

Postava ve filmu začíná jako Eddie Brock, novinář, který se snaží vzpamatovat z prodělaného skandálu. Aby si zlepšil reputaci, začne vyšetřovat Life Foundation a jejího tajuplného vůdce, doktora Carltona Drakea (Riz Ahmed). A než se naděje, je vystavený mimozemskému asfaltovitému slizu, který je známý jako symbiont. Ten mu po vzájemném spojení dá nadlidské síly, ale také se mu usídlí v hlavě. Podle Hardyho můžeme v postavě vidět tragikomického klauna. Brock dostal dar, ale tragický dar. Získal schopnosti, které nechce, ale zároveň jej moc naplňuje uspokojením a dává mu pocit výjimečnosti. Stává se z něj postupně neochotný hrdina...antihrdina.

Tvůrci se podle Fleischera inspirovali vlkodlaky, i když tohle je trochu jiný případ. Chybí tu dualita a střídání dvou různých osobností. Místo toho dvě osobnosti sdílejí společný prostor, musí se naučit žít společně a skutečně se stát symbiotickým tvorem.

EW v článku také uvádí, že Venom, ani další spidermanovské filmy studia Sony nebudou nijak propojené s filmy od Marvelu, tak je otázka, zda dostal magazín tuhle informaci od někoho povolaného, nebo jde ze strany autora článku jen o domněnku. Zatím totiž ohledně napojení Venoma na filmy od Marvelu panují nejasnosti a nikdo povolaný nechce dát fanouškům jednoznačnou odpověď.

Jedna z nejsložitějších, nejzáhadnějších a nejdrsnějších postav přichází na velká plátna. Na Oscara nominovaný Tom Hardy je smrtící ochránce Venom. Dále hrají Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate a Woody Harrelson. Režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

Zdroj: EW

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Venom se zubí na nových fotkách a tvůrci jej představují | Fandíme filmu Venom se zubí na nových fotkách a tvůrci jej představují | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest