James Gunn: Další projekt z jeho dílny uvidíme už na podzim

James Gunn: Další projekt z jeho dílny uvidíme už na podzim | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hororový projekt s Elizabeth Banks v hlavní roli obestírají četná tajemství.

James Gunn byl s definitivní platností odvolán z pozice režiséra Strážců Galaxie 3. Jeho kariéra však ani zdaleka nekončí. Strážci Galaxie 3 se i nadále chystají na základě jeho scénáře, podle dostupných informací už o režisérovy služby projevila zájem další studia a už letos na podzim bude uvedený film, který James produkuje.

Snímek do značné míry stále zůstává zahalený tajemstvím. Oficiálně měl být veřejnosti představený na červencovém Comic-Conu v San Diegu, nicméně těsně předtím vypukla mela kolem Gunnova vyhazovu a prezentace snímku byla zrušena.

S jistotou víme, že se má jednat o horor, který natočil David Yarovesky, napsali Brian Gunn a Mark Gunn a v hlavní roli hraje Elizabeth Banks. Yarovesky si střihl roličku ve Strážcích Galaxie a s Jamesem spolupracoval na sérii PG Porn, na snímku Belko Experiment a na videoklipu Guardians of the Galaxy: Inferno, kde vystupoval David Hasselhoff. Brian Gunn je Jamesův bratr, Mark jeho bratranec. Brianovým největším projektem zatím byl scénář k The Rockově Cestě na tajuplný ostrov 2, s Jamesem spolupracoval na PG Porn a na chystané nové verzi Starskyho & Hutche. Mark připravoval většinu projektů společně s Brianem. Elizabeth Banks hrála v Jamesově snímku Slither a od té doby jsou velcí přátelé.

Z filmu zatím bylo odhaleno jen jakési jeho logo a několik fotek a videí ze zákulisí. Z těch víme, že se točilo v Atlantě, a že má Elizabeth Banks v jednu chvíli na hlavě pleš nebo nějakou jinou masku (viz video níže). Dále hrají David Denman, Matt Jones či Steve Agee. Snímek by se mohl jmenovat Brandenburg (nebo jde minimálně o pracovní název – viz klapka v galerii) a podle castingové agentury se soustředí na rodinu, která žije v Kansasu.

Kromě postav sousedů mají ve snímku vystupovat také hasiči a záchranáři, zřejmě tedy můžeme čekat nějakou rozsáhlejší šlamastiku. Produkce se z nějakého důvodu snažila název i základní synopsi utajit, nevíme proč. Když zapátráte online, tak v Kansasu Brandenburg nenajdete, ale v Brandenburgu v Kentucky se v roce 1974 prohnalo tornádo, které si vyžádalo 31 životů, tak kdo ví, třeba se tvůrci touto událostí nějak inspirovali.

Snímek bude uvedený 30.11. 2018.

Zdroje: Screen Rant, Variety, Backstage, David Denman, Jackson Dunn, James Gunn, Elizabeth Banks, Hectic Medic

Galerie: 7

James Gunn: Další projekt z jeho dílny uvidíme už na podzim | Fandíme filmu James Gunn: Další projekt z jeho dílny uvidíme už na podzim | Fandíme filmu James Gunn: Další projekt z jeho dílny uvidíme už na podzim | Fandíme filmu James Gunn: Další projekt z jeho dílny uvidíme už na podzim | Fandíme filmu James Gunn: Další projekt z jeho dílny uvidíme už na podzim | Fandíme filmu James Gunn: Další projekt z jeho dílny uvidíme už na podzim | Fandíme filmu James Gunn: Další projekt z jeho dílny uvidíme už na podzim | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest