The Belko Experiment: Kancelářský masakr v eRkovém traileru

The Belko Experiment: Kancelářský masakr v eRkovém traileru | Fandíme filmu
Každé pracoviště má svoje potíže, svoje konflikty a nedostatky. Tady všechno vyplave na povrch při krvavé řeži.

První trailer na vyvražďovačku z pera Jamese Gunna je tu. A The Belko Experiment v něm vůbec nevypadá špatně. Zdá se, že krom násilí a potoků krve si film bude pohrávat také se vztahy na pracovišti, což by mohlo vzájemnému zabíjení kolegů dodat patřičnou šťávu. Trailer vypadá patřičně výživně. Lidé se pomalu mění ve zvířata, explozivní čipy v hlavě drží zabíjení hezky v tempu. Minimálně na nějakou přátelskou sešlost party hororových nadšenců by tenhle kousek mohl být jako dělaný. S kolegy z práce si Belko raději nepouštějte ;-).

Děj filmu je zasazený do Kolumbie. Nejdřív to vypadá jako obyčejný den, když skupina amerických zaměstnanců neziskové organizace přichází ráno do moderní kancelářské budovy. Místní zaměstnanec Mike (John Gallagher Jr.) si všimne, že kolumbijští kolegové nepřišli do práce, a že do nedalekého velkého hangáru vcházejí sekuriťáci, které nikdy předtím neviděl. Chvíli na to ledový hlas z reproduktorů budovy oznámí, že zaměstnanci musí zabít určitý počet kolegů. Když to neudělají, budou sami zabiti. Zatímco se šéf (Tony Goldwyn) snaží všechny uklidnit, Mikeovi pomalu dochází, že se děje něco strašlivého. Jakmile se na všech oknech a dveřích zaklapnou kovové rolety, je okamžitě jasné, že přátelé a kolegové se stali nepřáteli v krvavém a brutálním boji na život a na smrt.

Dále hrají David Dastmalchian, Michael Rooker nebo Sean Gunn. Scénář filmu napsal James Gunn, režíruje Greg McLean. V USA bude film uvedený 17.3. příští rok, u nás prozatím ohlášen nebyl.

The Belko Experiment

17.03.2016 | USA, Kolumbie
Akční, Thriller, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest