Cesta na tajuplný ostrov 3 a další zprávy o The Rockovi

Cesta na tajuplný ostrov 3 a další zprávy o The Rockovi | Fandíme filmu
Dwayne Johnson je pilná včelička. Co všechno chystá?

Nejen staří svalovci mají napilno. A tak zatímco včera jsme vás informovali o plánech Arnolda Schwarzeneggera a Sylvestra Stallona, dnes si probereme, co všechno chystá Dwayne „The Rock“ Johnson. Už za pár měsíců ho uvidíme v G.I. Joe 2, ještě o chvíli dříve začne natáčení Rychle a zběsile 6 a The Rock také chystá gangsterskou komedii Pain and Gain s Michaelem Bayem, které se v nejbližší době podíváme hezky zblízka na zoubek. Johnson toho ale chystá mnohem víc!

Nedávno jsme vás informovali, že by si Dwayne mohl zahrát v novém filmu o Herkulovi, pod taktovkou Bretta Ratnera. Teď už je to stoprocentně potvrzené, podle Variety natáčení začne v říjnu na Novém Zélandu, kde momentálně Peter Jackson chystá dva díly Hobita.

Podle serveru The Wrap Johnson vyjednává také o pokračování Cesty na tajuplný ostrov, která zatím v kinech utržila krásných 272 milionů dolarů (rozpočet 79). Definitivní je návrat mladého hrdiny Joshe Hutchersona, scenáristů Briana a Marka Gunnových a režiséra Brada Peytona, který má s pokračováním poměrně konkrétní plány. The Hollywood Reporteru se přiznal, že je Verneovým fanouškem, v dalším díle by chtěl nakousnout některou z jeho dalších klíčových knih a celkově hodlá rozšířit filmovou mytologii a zvětšit měřítko. Cestu na tajuplný ostrov považuje za restart série, teď bude následovat její klíčová část. Holedbat se může jak chce, nicméně fakt je ten, že Cesta na tajuplný ostrov byla pitomá, ale nesmírně zábavná, záležitost (viz recenze), takže bych se pokračování od stejného týmu vůbec nebránil.

 

Dwayne The Rock Johnson v Cestě na tajuplný ostrov

 

Ciudad

Posledním projektem, ve kterém se na Johnsona můžeme těšit, je thriller Ciudad. The Rock si v něm zahraje námezdního žoldáka, jehož služeb využije brazilský drogový magnát, kterému unesli dceru. Záchranná mise Johnsona zavede do hlubin toho nejzkorumpovanějšího a nejnebezpečnějšího brazilského města, proto název Ciudad, což ve španělštině znamená město (v Brazílii se ovšem mluví portugalsky...).

Film režírují bratří Joe a Alex Russo, kteří mají na kontě zatím jenom několik slabších komedií jako je například My dva a křen, ale mnohem důležitější je, že jako režiséři pracovali na výtečných komediálních seriálech Arrested Developement a Community. V Community dokonce natočili jednu z proslulých paintballových episod, takže by si mohli poradit i s akčním aspektem svého filmu. Scénář bratři Russovi napsali podle své vlastní komiksové předlohy. Zprávu přinesl server Deadline.

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest