Rambo 5 a Expendables 4: Kdy a kde se bude točit

Rambo 5 a Expendables 4: Kdy a kde se bude točit | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A kdo pátého Ramba zrežíruje?

Sylvester Stallone dál láká na svém Instagramu na Ramba 5. Z nějakého důvodu sice vymazal nedávno uveřejněný post, ale do galerie jsme vám hodily foty ze dvou nových příspěvků. U jednoho píše, že „ďábel přišel z Arizony“, což je místo, kde podle dostupných informací John Rambo žije v momentě, kdy příští příběh začíná. U druhého příspěvku Stallone píše „A SAVAGE RISING…soon“ Tedy něco jako „divoch povstane...brzy“. Rambo 5 se kdysi dávno měl jmenovat Rambo 5: Savage Hunt. Je možné, že právě k tomu Stallone nějak odkazuje?

To se třeba dozvíme již brzy. Podle informací serveru Omega Underground se začne natáčet už 1. září a točit se má ve Španělsku a na Kanárských ostrovech, přičemž obě lokality mají ztvárnit Arizonu a Mexiku. Stále také existuje varianta, že Stallone film osobně zrežíruje.

Takhle vypadala poslední známá synopse: Stallone vrací v ústřední roli vysloužilého vojáka s PTSD, který se prostě snaží nějak vyjít a bere každou práci, na kterou narazí. Aktuálně vypomáhá na ranči v Arizoně. Ten vede jeho dávná známá Maria, která jej poprosí, aby jí pomohl najít ztracenou vnučku, která zmizela, když si vyjela na mejdan do Mexika. Následuje sestup do horoucích pekel plný násilí. Rambo v Mexiku narazí na gang, který obchoduje s bílým masem. Dá se dohromady s novinářkou, která podobně jako on hledá svoji zmizelou nevlastní sestru. Budou muset napnout všechny své schopnosti, aby dívky zachránili a svrhli krutého kriminálního bosse. Poslední verzi scénáře napsal Matt Cirulnick a režisér se hledá.

Podle Omega Underground řídí ranč Johnův bratr, unesena je sousedova dcera a možná také Johnova neteř. Tak uvidíme, jak si nakonec všechny tyhle drobné detaily sednou.

Omega Underground dále uvádí, že Expendables 4 se budou točit od příštího dubna, klasicky v Bulharsku. O filmu jinak nemáme prakticky žádné informace, jen víme, že jej spolufinancují Číňané.

Zdroje: Omega Underground, The Wrap, Stallone I, II

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Rambo 5 a Expendables 4: Kdy a kde se bude točit | Fandíme filmu Rambo 5 a Expendables 4: Kdy a kde se bude točit | Fandíme filmu Rambo 5 a Expendables 4: Kdy a kde se bude točit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest