Expendables 4: Sylvester Stallone z projektu vycouval

Expendables 4: Sylvester Stallone z projektu vycouval | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Už i pro Slye je série postradatelná. Je s ní amén?

Tak to je hodně nečekaná zpráva. Leckdo věřil tomu, že se Expendables 4 zkrátka nikdy nezačnou opravdu chystat, ale málo koho by asi napadlo, že se chystat budou, ale vycouvá z nich jejich hlavní hvězda a vůdčí osobnost. Nicméně je to tak, podle serveru Deadline Sylvester Stallone sérii opustil. A to přesto, že měl dostat na ruku zaplaceno přes 20 milionů dolarů. Důvodem Stalloneova odchodu je, že se nedokázal s Avim Lernerem (šéf produkční společnosti Nu Image/Millennium) dohodnout na klíčových aspektech produkce.

Údajně se neshodli na režisérovi, na scénáři a na přístupu ke kvalitě filmu, konkrétně třeba na společnosti, která by měla dělat digitální triky. Stallone se podle Deadline obával slabého výsledku a zatímco v minulosti se prý dvojice hádala často, ale vždy se nějak domluvila, tentokrát se zdá, že ke smíru nedojde. I když Lerner nesouhlasí. Severu řekl, že ještě není konec, že spolupráce ještě není mrtvá.

Otázkou je, zda by vůbec bylo možné nějakým způsobem bez Stallonea pokračovat. Je vůdcem týmu Expendables, a když budeme počítat podzápletku z trojky, ve které je tým omlazený, tak je vlastně jediným členem, který byl za všech okolností součástí skupiny. V zákulisí je jeho role ještě důležitější. U všech třech předchozích filmů se podílel na scénáři a především vždycky působil jako někdo, kolem koho se organizuje rozsáhlý herecký ansámbl. Nejednou jsme v rozhovorech jeho kolegů mohli číst vyjádření, že pro Slye by šli na světa kraj. Ale bez něj? Budou mít do natáčení chuť? Nebudou chtít být k parťákovi loajální? Neodradí i je vidina toho, že se má točit (zřejmě) laciný film, kterému se drolí hvězdné obsazení? Nezbyl by z Expendables nakonec jen nějaký B tým a měl by o něj v takové podobě někdo zájem?

Zdroj: Deadline

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Expendables 4: Sylvester Stallone z projektu vycouval | Fandíme filmu Expendables 4: Sylvester Stallone z projektu vycouval | Fandíme filmu Expendables 4: Sylvester Stallone z projektu vycouval | Fandíme filmu Expendables 4: Sylvester Stallone z projektu vycouval | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest