James Bond: Idris Elba se vyjádřil

James Bond: Idris Elba se vyjádřil | Fandíme filmu
Idris pošťuchuje fandy a chystá zcela nový projekt. A co nového o příštím Bondovi reálně víme?

Před časem se znovu začaly rojit články o tom, že Idris Elba bude zaručeně příští James Bond. Už jsme vám ozřejmili, že je to celé nesmysl, ale nakonec se ukázalo, že to celé bylo ještě nesmyslnější.

Předchozí zprávy se začaly šířit pouze na základě toho, že režisér Antoine Fuqua (který s Bondem nijak nesouvisí) měl vyjádřit svůj osobní názor a podělit se o konverzaci, kterou údajně vedl s producentkou Barbarou Broccoli. Následně ale Fuquovy zástupci vydali vyjádření, ve kterém uvádějí, že Antoine s Barbarou o Bondovi nikdy nemluvil. Všechno, co tvrdí magazín The Daily Star, jsou jen výmysly. A jakékoliv jednání o Bondovi mimo záznam popřel i zdroj z Elbova okolí.

Variety dodává, že jedinou skutečnou novinkou ve světě Bonda je, že produkce v současnosti vybírá představitele hlavní ženské role a záporáka. Hledání Craigova nástupce momentálně neprobíhá.

Nejzábavnějším způsobem se k celé záležitosti postavil sám Elba, který nejdřív sdílel na Twitteru příspěvek, ve kterém stálo „Jsem Elba, Idris Elba“. A následně fandům vzkázal, ať nevěří všemu, co slyší.

Čemu věřit můžete, jsou informace o projektu, který Elba reálně chystá. Zahraje si v netflixovském snímku Ghetto Cowboy, který nabídne skutečně netradiční zápletku. Hrdinou je patnáctiletý Cole, který je nucený žít se svým odcizeným otcem (Elba) na chudém a násilném předměstí severní Filadelfie. Útěchu nachází v ježdění na koni po městě. Jako svou prvotinu snímek režíruje Ricky Staub, který společně s Danem Walserem napsal scénář. Film vychází z románu Grega Neriho.

Zdroj: THR, Variety I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest