James Bond už je zase spojovaný s Idrisem Elbou

James Bond už je zase spojovaný s Idrisem Elbou | Fandíme filmu
BBC
Internet už zase spojuje Bonda s Idrisem Elbou. Všechno vzešlo od režiséra Antoina Fuquy.

Během dneška se na webu vyrojily nejrůznější články o tom, že je Idris Elba kandidátem na Jamese Bonda. Přitom nic takového není vůbec pravda. Co se reálně stalo? Režisér Antoine Fuqua promluvil s britským magazínem Daily Star o zvukové technologii SoundFi. Při té příležitosti se jej redaktor zeptal také na Bonda. Co Fuqua reálně řekl?

Antoine se podle všeho zná s Barbarou Broccoli, hlavní šéfkou bondovské série. Bavil se s ní o tom, že je na čase, aby si Bonda zahrál někdo, kdo není běloch. Na to mu Broccoli odpověděla, že se to dříve či později stane. A Fuqua jí na to řekl, že Idris Elba by se role chopit mohl, kdyby se dostal do formy. Je potřeba, aby roli hrál někdo se silným vystupováním a to podle Antoina Idris má.

To je celé. Šéfka Bonda v soukromé konverzaci připustila, že jednou bude Bonda hrát někdo jiný než běloch, její známý filmař (který se sérií nemá nic společného) jí řekl, že Idris Elba by na to podle něj měl. Takže pokud někde čtete, že je Elba kandidátem na Bonda, tak tomu tak v tuhle chvíli skutečně není. Nebo je popřípadě kandidátem stejně tak, jako všichni ostatní herci na světě. (No dobře, Idris je slavný Brit a je to kus chlapa, tak jsou jeho šance o něco větší, ale ne o moc).

Když se vrátíme do reality, tak v tuhle chvíli Bonda hraje Daniel Craig, který závěrem roku začne natáčet svou pátou bondovku. I kdyby se další film natáčel hned potom a už v něm hrál nový herec, nebude se jeho představitel vybírat dřív jak za rok a půl, dva roky. V té době Idrisovi bude nějakých 47 let, což není úplně ideální věk pro herce, který by měl hrát velkou akční roli, třeba i dalších deset, patnáct let. Všichni přeci jen nemáme za barákem fontánu mládí, tak jako Tom Cruise.

Takže ano, za nějaké dva, tři roky nejspíš budeme mít nového Bonda, možná to bude Černoch, ale skoro určitě to nebude Idris Elba…

Zdroj: Daily Star

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest