Bond: Daniel Craig má údajně na stole nabídku na 150 milionů

Bond: Daniel Craig má údajně na stole nabídku na 150 milionů | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu další "zaručená" jména případných náhradníků. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIACE: Server HitFix zprávu Radar Online zpochybnil prakticky ve všech směrech už jen z logického hlediska, ale aby to bylo opravdu černé na bílém, kontaktoval i svoje interní zdroje. Podle těch série momentálně spí, na oznámení o tom, zda bude v další bondovce hrát Daniel Craig nebo někdo jiný, je stále brzy. Než se vůbec bude o čemkoliv rozhodovat, je stále ještě třeba vyřešit, kdo bude příští bondovky distribuovat. Že by se produkční společnost EON znovu dohodla se Sony není vyloučené, ale není to pravděpodobné. Nejpravděpodobnější se stále jeví varianta, že Bonda pod svá křídla vezmou Warner Bros.

Původní článek 6.9.: Kolem budoucnosti Jamese Bonda stále není jasno. Nevíme, kdo roli bude hrát, ani která společnost po vypršení kontraktu Sony bude Bonda distribuovat. Server Radar Online teď tvrdí, že Sony každým dnem svůj kontrakt obnoví a následně hodlá natočit dvě bondovky (nejlépe těsně po sobě), ve kterých by se v ideálním případě role ještě dvakrát chopil Daniel Craig, než by předal pomyslnou štafetu někomu dalšímu.

Craiga údajně studio potřebuje k hladkému překonání téhle přechodné fáze, kterou momentálně bondovky prodělávají. A prý ho potřebuje tak moc, že mu neváhá za dva filmy nabídnout až 150 milionů dolarů. Přitom v květnu už herec údajně odmítl 100 milionů. Dodáváme, že Radar Online nepatří mezi běžné zdroje zákulisních hollywoodských informací, takže zprávu určitě berte s rezervou. Otázka zní: Chtěli bychom vůbec, aby roli hrál herec, který ji tak strašně moc hrát nechce, že odmítl 100 milionů dolarů? Není vážně už čas na čerstvou krev?

Nový Bond je za poslední měsíce velkým tématem britských bulvárních deníků a každou chvíli některý z nich přijde s novými, zcela zaručenými jmény dalších potenciálních kandidátů. Komu tedy ostrovní plátky přisuzovaly dvě nuly naposledy? Podle The Sun jsou ve hře Idris Elba, Michael Fassbender, Luke Evans, Charlie Hunnam, Aidan Turner, Tom Hiddleston, James Norton a Jamie Bell. O některých z výše uvedených jme se mluvilo už dříve, Elba a Hiddleston veřejně popřeli, že by nějakou nabídku dostali. Elba je navíc na roli už docela starý, zvlášť pokud má příští Bond vydržet na plátnech delší dobu.

Podle Mirroru si producentka Barbara Broccoli vyhlédla při natáčení thrilleru The Game Toma Hughese, aby v další zprávě server přinesl "zaručené informace" od dubléra Chrise Hemswortha, podle kterého je ten jediný pravý Bond právě Chris! A na závěr ještě zprávička HeatStreet, podle které Jamie Bell a Theo James prošli kamerovými zkouškami a byli odmítnuti. Na to jde snad říct jen: Theo James? Z Divergence? Jako Bond? To jako vážně?

Do komentářů dejte vědět, které jméno ze „zaručeně pravých“ kandidátů působí nejšíleněji na vás.

Zdroje: HitFix,

Galerie: 6

Bond: Daniel Craig má údajně na stole nabídku na 150 milionů | Fandíme filmu Bond: Daniel Craig má údajně na stole nabídku na 150 milionů | Fandíme filmu Bond: Daniel Craig má údajně na stole nabídku na 150 milionů | Fandíme filmu Bond: Daniel Craig má údajně na stole nabídku na 150 milionů | Fandíme filmu Bond: Daniel Craig má údajně na stole nabídku na 150 milionů | Fandíme filmu Bond: Daniel Craig má údajně na stole nabídku na 150 milionů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest