Příští Bond: Sázkaři věří Emily Blunt

Příští Bond: Sázkaři věří Emily Blunt | Fandíme filmu
Warner Bros.
Je angažmá Dannyho Boylea hotová věc? A je Bond na prodej?

Vše nasvědčuje tomu, že jubilejní 25. bondovka bude poslední pro Daniela Craiga. Kdo ho následně nahradí? To je otázka na příští roky, nicméně to nebrání divákům a médiím, aby o náhradě za Daniela nespekulovali už teď. Zdá se, že favoritem diváků zůstává Tom Hardy, který dokonce na Apríla reagoval na příspěvek, který jej jako nového 007 označoval (viz přiložená fotka z hercova Instagramu). Ale je docela klidně možné, že se castingové oddělení při výběru příštího agenta Jejího Veličenstva vypraví úplně novým směrem. Doba si žádá progresivní kroky a i samotná producentka Barbara Broccoli připustila, že Bond je obvykle odrazem doby a vždy se snaží posouvat hranice. Vše je tedy možné, a až Daniel Craig roli opustí, nelze vyloučit, že Bonda bude hrát černošský herec nebo žena.

Pokud by to měla být žena, tak jaká? Aktuálně se pozornost stočila k Emily Blunt z titulní fotky. Britské herečce z nějakého důvodu začali věřit sázkaři. Jasně, vsadit si jde v dnešní době prakticky na cokoliv, nicméně herečce kurz rázem skočil z 250:1 na 50:1. To ji staví na roveň Gillian Anderson. Na ikonickou roli byla začátkem roku dotázána také Charlize Theron, ta nicméně uvedla, že už se na Bonda cítí stará (závazek je obvykle u role na mnoho let). Samozřejmě, kurzovní sázení je jen taková kuriozita na okraj, avšak přesto: Co si o tom myslíte? Obsadí produkce do role Bonda ženu? A pokud ano, bude to už po Craigovi nebo až někdy ve vzdálenější budoucnosti?

A teď k serióznějším novinkám. Hollywood Reporter ve své nejnovější zprávě píše, že domluva s Dannym Boyleem je hotová věc, přesto je však budoucnost Bonda v určitém ohledu stále nejistá. Studio MGM se podle informací Hollywood Reporteru stále nedohodlo na distriburci, i když starší zprávy tvrdily, že americká distribuční práva by měla získat Annapurna. Podle interních zdrojů se prodej práv na distribuci neustále odkládá kvůli tomu, že by na prodej mohlo být celé MGM. Studio s dlouholetou tradicí před několika lety prodělalo krizi a už to není takový gigant, jako kdysi, nicméně má bohatou knihovnu, která sama o sobě generuje příjmy ve výši 300 milionů dolarů ročně. Samotná Bondova sága má mít hodnotu 1-3 miliardy a za miliardu dolarů nedávno MGM koupilo kabelovou stanici Epix. Spolu s dalšími aktivy by podle hollywoodských analytiků měla mít společnost hodnotu zhruba 6 miliard. Hollywoodské prodeje studií tak mohou pokračovat ve velkém stylu...

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest