Bloodstrike: Čeká ná pořádně krvavá komiksová adaptace

Bloodstrike: Čeká ná pořádně krvavá komiksová adaptace | Fandíme filmu
Tým zmrtvýchvstalých zabijáků pracuje ve službách dobra, ale servítky si brát nebude.

Komikových adaptací je poslední dobou, hlavně díky obrovskému úspěchu Marvelu, jako hub po dešti a svou troškou do mlýna hodlá přispět i Rob Liefeld s adaptací svého vlastního výtvoru, který nese název Bloodstrike. O scénář by se měl postarat sám Liefeld, který po začátcích u Marvelu stál v roce 1992 u zrodu nakladatelství Image Comics, jež v roce 1993 začalo sérii Bloodstrike vydávat. Od té doby se jí prodalo přes 30 milionů kopií. Liefeld kromě Bloodstrike pracoval třeba na Youngblood, X-Force nebo na Wolverinovi. Produkovat bude společnost Adiho Shankara, 1984 Private Defense Contractors, která spoluprodukovala třeba nedávné Mezi vlky a zaplatí i chystanou dámskou verzi Expendables.

Komiks vypráví o přísně tajné skupině s nadlidskými schopnostmi, jež pracuje pro vládu Spojených států a dělá pro ni špinavou práci. Všichni její členové (než se jimi stali) byli prakticky mrtví a přivedeni zpátky k životu v projektu s názvem Born again. A na jaké postavy se můžete těšit? Tou hlavní a vůdcem týmu je Cabbot Stone, pod jehož vedení spadají čtyřruký Fourplay, ex-záporák Deadlock, Shogun a tajemný Tag, který je schopen pouhým dotykem kohokoli na místě zmrazit. O ději samotného filmu se toho zatím moc neví, ale mezi jednotlivými čísly komiksové předlohy je rozhodně z čeho vybírat.

Po zkušenostech se Sin City a hlavně s adaptacemi Marvelu se dá říct, že je dobře, když na filmové zpracování dohlíží sám autor komiksu. Teď už jen najít toho správného člověka pro režisérskou sesli a můžeme se těšit na další zajímavý příspěvek do už tak početné řady filmových komiksáren. Sám Liefeld dokonce nedávno oznámil přes Twitter, že film bude mít rating R, což znamená spoustu násilí, peprných výrazů a prostě všeho, co nám v dětem přístupných Marvelovkách tak trochu chybělo.

Zdroje: Variety, Robert Liefeld Twitter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest