Midway: Emmerichova válečná vřava doplňuje známé herce

Midway: Emmerichova válečná vřava doplňuje známé herce | Fandíme filmu
Pánská jména do chystané válečné novinky Rolanda Emmericha přibývají jako na běžícím pásu.

Obsazení válečného snímku Midway se začalo silně rozrůstat. Po první trojici jmen (Woody Harrelson, Luke Evans a Mandy Moore) k nim přibylo dalších devět. Která to jsou? Většina vám bude určitě povědomá. Patrick Wilson (Insidious, V zajetí démonů) si po Aquamanovi užije vody i tady. Zahraje si kontraadmirála Edwina Laytona, jenž byl v americkém námořnictvu součástí zpravodajského týmu, který správně předpověděl pozici japonské flotily poblíž atolu Midway.  U ostatních jmenovaných jsou jejich role ponechány v tajnosti, ale třeba takový Aaron Eckhart (Temný rytíř, Pád Bílého domu) už jeden válečný stav zažil ve Světové invazi, kde ovšem musel bojovat proti mimozemskému nepříteli. Dennis Quaid se již podruhé sejde s režisérem Rolandem Emmerichem. V roce 2004 společně natočili katastrofický blockbuster Den poté.

Dále se objeví Ed Skrein z Deadpoola nebo z Ality: Bojového anděla, odkud pochází další herec, který bude k vidění ve válečném filmu, a tím je Keean Johnson. Nick Jonas si zahrál pilota už v Jumanji: Vítejte v džungli!, tak třeba usedne za knipl i zde. Poslední trojku tvoří Luke Kleintank (Dark House), Jun Kunimura (Kill Bill) a Etsushi Toyokawa (Pohlednice). 

Midway pojednává o jedné z nejvýznamnějších námořních bitev druhé světové války, kde se v Tichém oceánu roku 1942 střetlo americké námořnictvo s Japonskem. Bitva trvala od 3. do 7. června, zvítězily v ní nakonec Spojené státy a tím tak ukončily nadvládu Japonců v Tichomoří. 

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest