Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC

Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Z Justice League byla vystřižena značná část Cyborgova příběhu, kdy dorazí Black Adam, co chce Henry Cavill v dalším Supermanovi a další DC střípky.
  1. Superman
  2. Black Adam
  3. Flash

Black Adam

Dwayne Johnson chtěl dlouho spolupracovat s DC a nakonec se s Warnerem domluvil na tom, že bude hrát antihrdinu Black Adama. Ten se měl nejdříve objevit v Shazamovi! jako hrdinův antagonista. Z toho posléze sešlo a Black Adam měl rovnou dostat vlastní film. Čas od času se objevily zprávy o tom, že by Black Adam mohl nejprve hostovat ve filmu někoho jiného, ale v současnosti je kolem podobných zvěstí ticho. Sám Johnson před časem v rozhovoru uvedl, že na scénáři se ještě pracuje, a že s natáčením počítá nejdříve závěrem příštího roku. To teď ve své zprávě potvrzuje magazín Omega Underground, který píše, že se točit začne příští rok na podzim. Krom hledání režiséra film brzdí The Rockova vytíženost. Jen co za nedlouho dokončí Jungle Cruise, tak se pustí do Hobbse a Shawa, pak do Jumanji 3, potom do akčňáku Red Notice, a pak by tedy mohl nastat čas Black Adama.

Cyborg

U tohoto filmu bylo v plánu, že bude uvedený v roce 2020 do kin. Jestli se tak stane, nikdo netuší. Aktuálně bylo odhaleno, že v Justice League měl prapůvodně zemřít asi v polovině filmu Cyborgův otec a obecně byl Cyborgův příběh během přetáček upravený ze všech nejvíc. V závěru filmu měl například Cyborgův zesnulý otec z předtočeného videa pronášet řeč, kterou nakonec pronáší Lois Lane (Amy Adams) Sám představitel role Joe Morton v aktuálním úvodu uvedl, že z Justice League bylo vystříháno hodně scén, ale nemůže o nich nic prozradit, protože by materiál z nich mohl být použitý v Cyborgově sólovce.

Daleko větší rozruch ale způsobila báseň, kterou bez jediného komentáře zveřejnil na svém Twitteru Ray Fisher, Cyborgův představitel. V plné délce si ji můžete přečíst níže. Celkově má báseň smutný nádech, mluví o zklamání, zrazených ideálech, prohlédnutí, zmatení, plánech, pádech, loučení či poučení. Fandové online samozřejmě začali okamžitě spekulovat o tom, zda se Fisher neloučí s rolí Cyborga, ale pro takový výklad nemáme žádné důkazy.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC | Fandíme filmu Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC | Fandíme filmu Kdy přijdou Superman, Flash či Cyborg, aneb drobečky ze světa DC | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest