Kdy má dorazit Muž z oceli 2 a jak DC plánuje svou budoucnost

Kdy má dorazit Muž z oceli 2 a jak DC plánuje svou budoucnost | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Co se děje s Flashem, jak to bude s Benem Affleckem, jak to vypadá se Suicide Squad 2 a jak vidí DC budoucnost velkých crossoverů a celkové směřování.

Není to tak dávno, co Henry Cavill na CinemaConu prozradil, že chce jednoznačně točit další film se Supermanem a jedná se studiem Warner o tom, jak by se dalo pokračovat. Vedle jeho prohlášení se objevily také zvěsti o tom, že by jeho postavu studio rádo využilo jako určitou centrální figuru, která by propojovala jednotlivé hrdiny, podobně jako Nick Fury spojoval hrdiny od Marvelu. K tomu teď server Revenge of the Fans (který má střídavou úroveň svých zákulisních informací a je na místě jej brát s určitou rezervou) přidává další podrobnosti.

Už delší dobu RotF mluví o tom, že další film se Supermanem se chystá a je pro Warner značnou prioritou. Aktuálně server uvádí, že by skutečně měl mít muž z oceli camea ve filmech ostatních hrdinů a být pro ně jakýmsi morálním kompasem. Vše by pak mělo vrcholit dalším Supermanovým samostatným filmem, který by měl dorazit v roce 2020. Jestli to tak skutečně je, tak by se mělo začít natáčet někdy během příštího roku, je tedy naprosto pochopitelné, že v současnosti probíhají jednání s Warnerem, která by produkci případně mohla posunout kupředu.

Kdo by mohl točit? Žádná jména potenciálních kandidátů zatím neznáme, ale víme, že se Cavill o Supermanovi radil s Christopherem McQuarriem, scenáristou a režisérem Mission: Impossible – Fallout, kde má Cavill jednu z rolí. Když byl naposledy McQuarrie novináři dotázán, jestli by Supermana natočil, tak řekl, že kdyby měl v ruce správný námět, tak klidně, protože s Cavillem spolupracuje rád. Kdyby jej požádal, tak do toho s chutí půjde. Jisté je v tuhle chvíli údajně také to, že Peter Jackson Muže z oceli 2 točit jednoznačně nebude. Pokud s ním Warnerem skutečně jedná, tak o nějakém úplně jiném projektu.

Co dalšího RotF tvrdí? Ben Affleck se jako Batman nevrátí. Oficiální slovo stále ještě nepadlo, ale RotF tvrdí, že je konec. Rozhodně jej neuvidíme v žádném filmu v nějaké výraznější roli, s čímž už se delší dobu počítá. Mluvilo se ale o tom, že by se mohl objevit ve Flashpointu nebo v Suicide Squad 2. Server nicméně potvrzuje nedávné zprávy o tom, že Flashpoint je mrtvý a místo toho vznikne samostatný film s Flashem, tedy žádný obří cross-over se spoustou hrdinů. A stejně tak v tuhle chvíli je v nedohlednu Suicide Squad 2. Pokud jednou opravdu dorazí, bude to už bez Afflecka, ten už prostě roli hrát nebude. Představitel Flashe Ezra Miller bude v listopadu točit životopisný film o Salvadoru Dalím Dali Land, tak uvidíme, zda se nějaký celovečerní film s Flashem roztočí ještě předtím, anebo si bude muset projekt znovu počkat.

Se zrušením Flashpointu jde údajně ruku v ruce nová strategie DC Filmu. Podle RotF se nové vedení v čele s Walterem Hamadou naprosto vykašle v nejbližší době na velké cross-overy a stejně tak si nechce trápit hlavu kontinuitou a nějakým resetováním dosavadních událostí. Prostě se budou točit samostatné filmy s důrazem na kvalitu, které se nebudou ohlížet na minulost. Podobný způsob dosud razil Fox s X-Meny, kde Deadpool nebo Logan také příliš neřešili, jestli navazují nebo nenavazují na dosavadní filmy a prostě se snažili sami o sobě nabídnout co nejlepší zážitek. Do budoucna DC Films stále chtějí zažít úspěch, jaký teď prožívá Marvel s Infinity War, ale už se za ním nebudou hnát za každou cenu a po vzoru konkurenta budou postupovat film za filmem.

Vše se samozřejmě může ještě desetkrát změnit, popřípadě může mít RotF nepřesné informace, nicméně pokud by DC Films přistupovaly ke své další budoucnosti skutečně takto, tak to zní docela rozumně, co říkáte? Nebo byste byli raději, kdyby se studio nadále snažilo nějak vypořádat s dosavadní kontinuitou?

Na závěr si ještě můžete pustit trailer na nový animovaný film The Death of Superman.

Zdroje: Deadline, CinePOP, Revenge of the Fans

Galerie: 4

Kdy má dorazit Muž z oceli 2 a jak DC plánuje svou budoucnost | Fandíme filmu Kdy má dorazit Muž z oceli 2 a jak DC plánuje svou budoucnost | Fandíme filmu Kdy má dorazit Muž z oceli 2 a jak DC plánuje svou budoucnost | Fandíme filmu Kdy má dorazit Muž z oceli 2 a jak DC plánuje svou budoucnost | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest