Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra

Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Henry Cavill se nehodlá Supermana jen tak vzdát a má jasnou představu o tom, jak by se mělo navázat na Man of Steel.

Někteří fanoušci si užili způsob, jakým Supermana zpracoval Zack Snyder, jiní byli rádi jaký směr postava nabrala v závěru Justice League. Tak či tak je podstatné především to, že se najde mnoho diváků, kteří by rádi v roli muže z oceli znovu viděli Henryho Cavilla. Ideálně v jeho samostatném filmu, kde by nebyl jen do počtu. Pro ty všechny je skvělou zprávou, že Henry Cavill o další film hodně stojí a aktivně o něj usiluje.

Na CinemaConu byl herec k dispozici novinářům kvůli Mission: Impossible – Fallout a řeč nepřekvapivě přišla na komiksy. Cavill prozradil, že o filmu vede se studiem diskuse. Zatím jednání probíhají na určité úrovni a Henry doufá, že se debatu podaří přesunout k výše postaveným manažerům. Další samostatný film se Supermanem chce opravdu hodně, má v hlavě Supermanovy příběhy, které by rád realizoval a má jasnou představu o pojetí Supermana, jaké by rád v budoucnosti prosadil. Pokud všechno dopadne jak má, další film se Supermanem jednoznačně vznikne.

Cavill má s Warnerem smlouvu ještě na jeden další film a Collider potvrzuje nedávné zvěsti o tom, že se jedná o způsobu, jakým se hercův kontrakt nadále prodlouží. Server dokonce zmiňuje nepotvrzené klepy, podle kterých snad Warner chce Supermana použít podobně jako Marvel Nicka Furyho – jako tmel, který pojí různorodé hrdiny do širšího celku. Když se šéfredaktor Collideru Henryho na prodloužení kontraktu otevřeně zeptal, tak herec viditelně přemýšlel o tom, co a jak může prozradit, nicméně jednoznačně řekl, že pokud bude mít možnost realizovat dobré příběhy a spolupracovat s dobrými filmaři, tak svou smlouvu kdykoliv s chutí prodlouží.

A takovým dobrým filmařem by pro Cavilla mohl být Christopher McQuarrie. S tím se Henry seznámil při natáčení poslední Mission: Impossible a sám režisér v rozhovoru prozradil, že jej přirozeně přitahuje vyprávění příběhů, a tak si nemohl pomoci a Supermana s hercem probíral. Cavill McQuarriemu prozradil, jakým způsobem by rád hrdinu v budoucnosti zpracoval, režisér mu k tomu nabídl svoje poznámky. Chtěl by McQuarrie film točit? V rozhovoru upřesnil to, co řekl krátce předtím na Twitteru: Nikdo jej oficiálně neoslovil, ale kdyby mělo studio zájem, tak ví, kde jej má hledat.

McQuarrie je rozhodně režisér, se kterým by v DC neprohloupili. Vážnější přístup pro něj není problém, ale stejně tak v předešlé Mission: Impossible prokázal, že dovede látku odvyprávět s patřičným nadhledem a neobětovat serióznějšímu příběhovému pozadí zábavnost. Vedle posledních dvou dílů série Mission: Impossible režíroval také Jacka Reachera, jako scenárista se může pochlubit Oscarem za Obvyklé podezřelé, krom toho se podílel také na Valkýře či na Edge of Tomorrow.

Co vy na to? Christopher McQuarrie jako režisér a scenárista, Henry Cavill jako jeden z producentů, který se bude aktivně podílet na formování postavy. Dali byste takové budoucnosti Supermana šanci?

Zdroje: ComicBook.com, Collider, AP, Christopher McQuarrie,

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 9

Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu Muž z oceli 2: Cavill chce 100% točit a má podporu skvělého režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest