Box Office: Pavel Kříž znovu jako Hitler?

Box Office: Pavel Kříž znovu jako Hitler? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
V Americe se oslavuje Donald Trump skrze nacisty. Není divu, že diváci radši chodí na Mission: Impossible.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Hlavní novinkou nabitého víkendu byl Kryštůfek Robin, rodinné melodrama, ve kterém dospělý Kryštůfek Robin (Ewan McGregor) potkává Medvídka Pú a další animované hrdiny v klíčové chvíli svého života. Film odstartoval s dobrými 25 miliony. Je to hodně podobný start jako Můj kamarád drak v roce 2016, a to šlo o výrazně méně známou látku. Diváci byli ohledně filmu skeptičtí už od jeho oznámení a průměrné recenze tomu tento týden moc nepomohly. V zahraničí se odstartovalo jenom s 5 miliony a v Číně se film nebude hrát vůbec, protože tamní opozice přirovnala Medvídka Pú k prezidentovi Si Ťin-pchingovi a komunistická strana tak už nějaký pátek maže všechny fotky z filmu z internetu. 

Špión, který mi dal kopačky je nová komedie s Milou Kunis a Kate McKinnon. Hlavně druhá jmenovaná znovu dokazuje, alespoň podle recenzí, že je aktuálně nejlepší komediální herečkou. Jinak film ale moc zajímavého nenabízí a potkalo ho tak docela nuzných 12,3 milionů při premiéře. Lionsgate dokonce pořádali exkluzivní předpremiéry minulý víkend, aby vytvořili nějakou tu šuškandu, přesto diváci nedorazili. Když jsme u Lionsgate, tohle studio pravidelně zaceluje rozpočty předprodeji do zahraničí, takže předpokládaných a hodně optimistických 40 milionů z Ameriky může zachránit zbytek světa. Srpen je ale hodně narvaný.

Další film, který se nechytl, je tuctové teenage fantasy drama The Darkest Minds. Na každý úspěšný Labyrint připadne nějaké temné řádění mladých upírů nebo mutantů, které propadne. Tento rok to budou The Darkest Minds, které odstartovaly s 5,8 miliony dolary v Americe a 4,1 miliony v zahraničí. Foxové dokáží vykouzlit ze zámoří zázraky, ale tohle stálo 34 mega a asi se to jen tak nezachrání.  

Odstartoval i dokument Death of a Nation. Režisér Dinesh D'Souza dostal od prezidenta Trumpa milost za jeho korupční jednání při volbách do amerického Senátu, a proto Donald Trump dostává po zásluze oslavný film. D'Souza je velký propagátor konspiračních teorií a po báchorkách o Obamovi a Hillary Clinton tentokrát tvrdí, že Trump je novodobý Lincoln a demokraté jsou skuteční rasisti. Také se kouká do minulosti. Kdo byl největší rasista všech dob? Hitler. A kdo je nejznámější herec v roli Hitlera? Pavel Kříž. Nepodařilo se mi zjistit, jestli dokument využívá záběry z Renčovy Lídy Baarové, ale vzhledem k tomu, že v dokumentu vystupuje i Marek Vašut, může jít o úplně nové a levné filmové rekonstrukce. Američané samozřejmě konzumují konspirace hlavně na internetu, takže se film absolutně nechytl a utržil jen 2 miliony. Není to úplně zlé, ale předchozí D'Souzovy filmy zvládly desítky milionů. 

Další kapitola »

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Pavel Kříž znovu jako Hitler? | Fandíme filmu Box Office: Pavel Kříž znovu jako Hitler? | Fandíme filmu Box Office: Pavel Kříž znovu jako Hitler? | Fandíme filmu Box Office: Pavel Kříž znovu jako Hitler? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest