Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír

Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kolik stojí digitální knír, jak se připravuje příběh Mission: Impossible a spousta videí z natáčení.
  1. Ve filmu mohl být Jeremy Renner
  2. Film měl být daleko temnější
  3. Henry Cavill a jeho knír

Mission: Impossible – Fallout se po vlně před premiér promítá od včerejška v našich kinech i v regulérním nasazení, a tak je čas nahlédnout pod pokličku. Následující text může obsahovat spoilery!

Režisér a scenárista Christopher McQuarrie je velice otevřený při vyprávění o procesu, jakým Mission: Impossible natáčí. Obvykle se začíná od toho, jaký kaskadérský kousek chce Tom Cruise provést. V tomhle případě toužil po vrtulníkové scéně. Který stát štáb nechal vrtulníkovou scénu natočit? Nový Zéland. Jenže na Zélandu se z hlediska světové politiky nic moc zásadního neděje. Jakou oblast Zéland připomíná? Co třeba Kašmír? To už zní lépe. Sem lze zasadit tábor humanitární pomoci, ve kterém pracuje Julia a lze tu ovlivnit zásoby pitné a zavlažovací zásoby pro velkou část světa. A podobně kousek po kousku vyrostl celý snímek. Většina filmových produkcí bez pevného scénáře trpí, McQuarrie s Cruisem si v chaosu libují.

Hvězdy Mission: Impossible rekapitulují dosavadní děj série:

Ve filmu mohl být Jeremy Renner

Právě kvůli tomu, že nikdy nebylo zřejmé na jak dlouho a kdy přesně bude štáb potřebovat jednotlivé herce, se nakonec ve snímku vůbec neukázal Jeremy Renner, který měl závazky s natáčením Avenger 4. McQuarrie mu nabídl, že by se mohl objevit alespoň v úvodu filmu. Christopher původně chtěl film začít smrtí jednoho z členů týmu. Jako první jej napadl Luther. Ten měl umřít už v úplně prvním filmu, ale jeho představitel Ving Rhames zašel za Tomem Cruisem a zeptal se ho, proč ve všech hollywoodských velkofilmech musí ve skupině hrdinů zemřít pokaždé černoch. Tom řekl, že na tom něco bude, scénář se změnil a Rhames se stal nedílnou součástí série. A tak McQuarrie zabití Luthera zase zavrhl, protože i po letech vlastně zase narazil na úplně stejný problém – zase by jako jediný zemřel černoch.

Benjiho Christopher zabít nechtěl, protože bez něj už se prostě série neobejde. A tak nabídl Rennerovi, že s ním natočí scénu, ve které se v úvodu filmu obětuje při pokažené misi pro tým. Avšak Renner nabídku odmítl. Přijet za kolegy na tři dny jen proto, aby se mohl nechat zabít, se mu nechtělo. A tak se agent Brandt stále ještě může vrátit a McQuarrie si v úvodu vystačil se ztrátou plutónia a střelením Luthera do neprůstřelné vesty.

Jak se točil výskok z letadla:

Další kapitola »

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Renner, knír, temná verze filmu a vesmír | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest