Aquaman: Prodloužená upoutávka ukázala na Comic-Conu nejlepší akci od DC

Aquaman: Prodloužená upoutávka ukázala na Comic-Conu nejlepší akci od DC | Fandíme filmu
Vedle traileru mohli diváci na Comic Conu vidět ještě jednu daleko delší ukázku s Aquamanem, která ukázala celé scény z filmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V další scéně král Orm (Patrick Wilson) varuje před „probuzeným netvorem“. Nadešel čas, aby Atlantida znovu povstala. Následuje akční scéna s Black Mantou (Yahya Abdul-Mateen II), který po Arthurovi a Meře pálí svýma laserovýma očima. Manta se probíjí skrze stěny a celá scéna je vlastně velká parkourová honička po střechách starobylého středomořského města. Scéna je efektně natočená, v dlouhých záběrech a podle některých novinářů jde o nejlepší akci dosavadních DC filmů, které se mohou rovnat jen akční scény z Wonder Woman. Aquaman si honičku po střechách užívá.

Pak následoval rychlý sestřih podvodních bitev, obřích mořských příšer a vojáků na žralocích. Orm bojuje o trůn, posedlý touhou zaútočit na suchozemce. Nechybí záběry na Nicole Kidman v roli Atlanny, která se zapojí do boje a v džínech kolem sebe máchá trojzubcem. Zaznívá, že Atlantida měla vždy krále, ale teď potřebuje „něco víc“. Všechno končí záběrem na Arthura ve zlatozeleném brnění, zřejmě aktualizované verzi jeho tradičního komiksového kostýmu. Stejně tak je vidět Atlannu ve válečné zářivé zbroji z bílých šupin.

Někteří novináři dodávají, že tyto prodloužené záběry byly lepší než trailer, zvlášť humorné scény působily lépe, když nebyly tak vytržené z kontextu. Zároveň ale přetrvávají výtky, které je možné mít vůči traileru. Aquaman tedy vzbudil pozornost, navnadil, ale stále nepřesvědčil, že bude trefou do černého.

Zdroje: Collider, Slashfilm

« Předchozí kapitola

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest