Shazam!: První trailer je překvapivě tady

Shazam!: První trailer je překvapivě tady | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Dnes jsme čekali trailer na nejrůznější filmy, ale novinka se Zacharym Levim v hlavní roli nás (příjemně) překvapila.

Shazam! byl jedním ze tří snímků, které DC Films představily na panelu společnosti Warner Bros. na letošním Comic-Conu. Samotná prezentace toho mnoho neodhalila. Režisér David F. Sandberg prozradil, že zkusil 100 herců, než si vybral do hlavní role Zachary Leviho. Ostatní herci se snažili tvářit v roli hloupěji, Levi perfektně vystihl dětské nadšení, které bylo potřeba. Shazam je jeden z mála superhrdinů, který je ze svých schopností nadšený, což jej patřičně odlišuje. O moc víc toho tvůrci neprozradili, nicméně přivezli s sebou první trailer, který byl následně také uvolněný online. A stál za to!

Prví teaser přesně ukazuje v jakém tónu se snímek ponese. Na začátku to ještě vypadá na docela slušnou depku, ale rychle se ukáže, že je Shazam hravý, rád blbne a baví ho laškovat se superhrdinskými klišé. A to je prostě potřeba, když je hlavní postava vašeho filmu kluk, který se proměňuje (fyzicky) v „Supermana“. To chlapecké nadšení, které z Billyho a jeho parťáka sálá, když společně odhalují Billyho schopnosti a naplňují svoji teenagerskou představu o superhrdinství, to je prostě radost sledovat. Zase je to něco úplně jiného, než třeba Wonder Woman, ale jestli bude výsledný film podobně silný, jako tenhle trailer, tak by se v DC Films skutečně mohlo blýskat na lepší časy. Takže Shazam!

V galerii najdete nějaké fotky z prezentace na Comic-Conu.

Každý z nás má v sobě superhrdinu, chce to jen trochu magie, aby se dostal ven. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zakřičet jedno slovo - SHAZAM - aby se ze čtrnáctiletého kluka stal dospělý superhrdina Shazam (Zachary Levi). V srdci stále dítětem dělá Shazam přesně to, co by dělal každý puberťák se superschopnostmi - užívá si je a baví se s nimi! Umí létat? Má rentgenový zrak? Dokáže střílet z rukou blesky? Může uniknout testu z občanské výchovy? Shazam zkouší limity svých schopností s radostnou nedbalostí dítěte. Své schopnosti však bude muset rychle ovládnout, aby byl schopný čelit silám zla ovládaným Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong).

Dále hrají Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand Cooper Andrews. Režíruje David F. Sandberg, scénář napsal Darren Lemke, datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 4. 4. 2019.

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Shazam!: První trailer je překvapivě tady | Fandíme filmu Shazam!: První trailer je překvapivě tady | Fandíme filmu Shazam!: První trailer je překvapivě tady | Fandíme filmu Shazam!: První trailer je překvapivě tady | Fandíme filmu Shazam!: První trailer je překvapivě tady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest