Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu

Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tom Hardy a režisér Ruben Fleischer představili nové upoutávky z filmu, který má podle nich toho vůbec "nejvíc cool" Marvel (anti)hrdinu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Na začátku ukázky vchází Eddie Brock (Tom Hardy) do obchodu, který jsme viděli v prvním traileru. Zná majitelku, která mu na pozdrav opáčí tím, že vypadá příšerně. On sám potvrdí, že se necítí vůbec dobře, načež mu ona doporučí více meditovat. Poté co dorazí domů, pustí si DVD a začne meditovat. Následují prostřihy na jeho útěk lesem a prorážení stromů. Dále si bere tabletku, volá někomu, že je mu velmi zle, a usíná. Probouzí se překvapený, zřejmě je mu už lépe. V dalším záběru prochází uličkou, a v odrazu automobilového okénka zahlédne Venoma, načež je odhozen proti zdi.

V dalším záběru se objevuje postava Rize Ahmeda, která říká, že lidské bytosti se dají „použít“. Spojení člověka a symbionta je budoucnost, a následuje záběr na test muže, jehož tělo je násilně tvarováno. Po něm se testuje Eddie, výsledkem je hodně drsné vyřízení mužů v Eddieho bytě. Další záběr nabízí silniční honičku jako v prvním traileru. Venom následně říká Eddiemu, že jeho předchozí život skončil, avšak Eddie nechce lidem pouze ubližovat. Následně se Venom oddělí, a mluví s ním tváří v tvář. Poté, co je v dalším záběru Eddieho tělo těžce zraněno, třímetrový symbiont se objeví a vyléčí ho, poté drží nějakého muže v ruce a olizuje mu obličej.

Ahmedova postava je pyšná na svoje výtvory, následují akční sekvence, a Eddie Brock začíná přicházet na kloub svým schopnostem. Postava Michelle Williams, jeho přítelkyně, je z toho značně rozrušená. Jakási žena (možná symbiont) vrhne něco ve tvaru ostnů do davu lidí. Venomovi ruce se zformují do obřích seker a zlikviduje jimi několik nepřátel, následují další akční sekvence, ve kterých Eddie bojuje se symbiontem Ahmeda - Riotem. Poslední záběr je v obchodě, kde trailer začal. Venom říká muži, který vyhrožoval majitelce obchodu, že mu sní obličej. Muž se ho ptá, kdo sakra je. Polovina jeho obličeje zmizí a Venom odpoví „We are Venom“ jako v prvním traileru, a sní muži zbytek hlavy. Eddie z obchodu odchází a přeje majitelce dobrou noc.

Jedna z nejsložitějších, nejzáhadnějších a nejdrsnějších postav přichází na velká plátna. Na Oscara nominovaný Tom Hardy je smrtící ochránce Venom. Dále hrají Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate a Woody Harrelson. Režíruje Ruben Fleischer, podle scénáře Jeffa Pinknera a Scotta Rosenberga. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 4.10. 2018.

« Předchozí kapitola

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest