Venom má datum premiéry a nové scenáristy

Venom má datum premiéry a nové scenáristy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Stále není zcela zřejmé, jakým způsobem by se měl obejít bez Spider-Mana a zda se bez něj skutečně obejde.

Chystaný film o spider-manovském padouchovi (či antihrdinovi) Venomovi bude uvedený do kin 15.10. 2018. Zároveň bylo odhaleno, že novou verzi scénáře píší Scott Rosenberg a Jeff Pinkner. Rosenberg napsal Con Air, 60 sekund nebo nové Jumanji. Pinkner je jeho kolega z Jumanji, ale pracoval také na chystané Temné věži, na seriálech Lost nebo Fringe, ale především na Amazing Spider-Manovi 2. První verzi scénáře napsal Dante Harper, který je zodpovědný také za první verzi scénáře k Na hraně zítřka. Produkují Avi Arad, Matt Tolmach a Amy Pascal, tedy producenti, kteří byli zodpovědní za Spider-Mana, dokud jej nezačal vyrábět pro Sony Marvel („marvelovské“ Spider-Many produkuje už jen Pascal). Projekt zatím nemá režiséra, ani o něm nevíme nic bližšího.

V minulosti se pouze mluvilo o tom, že nebude propojený se současným Spider-Manem a ostatními Marvel filmy. Nicméně se počítá s tím, že v případě úspěchu vznikne celá série.

Poprvé se chystal samostatný Venom už po Spider-Manovi 3, následně se znovu začal chystat souběžně s Amazing Spider-Manem. S tím měl být také jeden čas propojený ve společném univerzu. Postupně projekt chystali Garry Ross (Hunger Games), Josh Trank (Kronika, Fantastická čtyřka), Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool) nebo Alex Kurtzman a Roberto Orci (Amazing Spider-Man 2).

Venoma můžete znát už z Raimiho Spider-Mana 3. V komiksech se jedná o mimozemský symbiotický organismus, který se spojí se svým hostitelem (jistě vzpomínáte na populární černý Spider-Manův kostým), dodá mu nadlidskou sílu, ale postupně začne hostiteli stravovat tělo i mysl. Oddělení parazita od hostitele je posléze prakticky nemožné. Se symbiontem byla propojena celá řada postav, z nichž jsou nejznámější Peter Parker, nenávistivý reportér Eddie Brock, záporák Scorpion a konečně Flash Thompson, jeden z Parkerových spolužáků. Thompson vstoupil do služeb státní agentury, která vyvinula proceduru, jejímž prostřednictvím bylo možné symbiont částečně ovládat a vysílat jeho hostitele na náročné vojenské mise. Tehdy se z Venoma stal regulérní antihrdina. Netušíme, kterou verzí postavy se má plánovaný film inspirovat.

Zdroje: THR, Borys Kit

Galerie: 6

Venom má datum premiéry a nové scenáristy | Fandíme filmu Venom má datum premiéry a nové scenáristy | Fandíme filmu Venom má datum premiéry a nové scenáristy | Fandíme filmu Venom má datum premiéry a nové scenáristy | Fandíme filmu Venom má datum premiéry a nové scenáristy | Fandíme filmu Venom má datum premiéry a nové scenáristy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest