Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu

Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tom Hardy a režisér Ruben Fleischer představili nové upoutávky z filmu, který má podle nich toho vůbec "nejvíc cool" Marvel (anti)hrdinu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Další, kdo se na Comic Conu v San Diegu představil, bylo studio Sony, a především pak snímek Venom. Ten nakonec nebude mít žádné spojitosti s MCU,a  to vždy u diváků budilo rozpačité názory. První trailer však vypadal skvěle, a podle informací z Comic Conu předvedl režisér Ruben Fleischer další skvělé momenty, záběry a informace, které nám dávají stále větší šanci na pozitivní výsledek. Co vše tak snímek na akci odhalil?

Především se promítaly nové ukázky z filmu v podobě nového traileru. Ukázka se sestávala z větší části ze záběrů, které jsme viděli v prvním plnohodnotném traileru, avšak ukázala i spoustu nových věcí. Asi nejzajímavější věcí byli noví symbionti, proti kterým Venom v ukázce bojoval, a na sto procent víme, že jeden z nich byl Riot, tedy člen pětky symbiontů, o nichž jsme mluvili několikrát již dříve. Další dva měli údajně šedou a žlutou barvu, což indikuje symbionty Scream a Agony. Obecně pak byly scény s Venomem, kterého hraje Tom Hardy, hodně brutální, symbiont formoval svoje pěsti do tvaru seker jako v komiksu, několikrát byl slyšet jeho zlověstný hlas, a došlo i na kousání hlav a hlášky typu „Oči, plíce, slinivka… tolik dobrot a tak málo času“.

Bohužel pro nás nelze očekávat, že by Sony ukázku vypustilo v nejbližší době veřejně. Záběry stále obsahovaly nedodělané CGI, avšak ty již viděné byly vizuálně ještě lepší a propracovanější než posledně. Dále se pak v záběrech potvrdilo, že Venom na své hrudi nebude mít pavoučí symbol jako v komiksech. Jeho vzhled však působí masivně, v plné výšce má kolem tří metrů, a je schopný svoje tělo natahovat a formovat jak chce. Co se týče Carnage, tak ten se nijak neobjevil, avšak režisér Fleischer řekl, že film stále skrývá několik tajemství, a že ve filmu můžou být další záporáci, které nechtějí odhalit.

Další novinky přišly ohledně postavy, kterou hraje Riz Ahmed. Jeho postava jménem Carlton Drake je vědcem, který pracuje pro společnost Life Foundation, a který provádí experimenty se symbionty. Podle nových informací se však on sám dobrovolně zapojí do projektu, aby se z něj stal právě symbiont Riot. Ten zřejmě bude mít primární pozici mezi ostatními symbionty, jelikož Fleischer prozradil, že Riot bude mít unikátní schopnost měnit hostitele, aby bylo pro diváka o to obtížnější a děsivější odhadnout, kde se symbiont skrývá.

Naťuknuta byla také možnost, jestli se ve filmu objeví Spider-Man či ne. Fleischer i Hardy odpověděli samozřejmě neurčitě, a pokud by jednou byla ta možnost, rozhodně by chtěli Spider-Mana zapojit. V tomto filmu ho však téměř určitě neuvidíme. Nakonec si můžete na druh straně přečíst popis celé ukázky, která byla na Comic Conu promítána. Podle ohlasů to vypadá, že snímek může být opravdu dobrý i bez konexí na svůj komiksový origin, nicméně realitu ukáže až premiéra 5. 10. 2018.

Další kapitola »

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu Venom: Záporáci, nové záběry a kousání hlav na Comic Conu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest