Justice League: Boj za Snyderův sestřih pokračuje

Justice League: Boj za Snyderův sestřih pokračuje | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Přepisování scénáře filmu začalo ještě za Snydera. Dočkají se fandové zveřejnění nedokončené verze filmu bez triků? Plus nová porce videí a fotek.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jasno se do situace pokouší vnést Jay Oliva, který na Snyderových filmech spolupracoval jako autor storyboardů. Podle Olivy Snyder pracuje na svém příštím filmu a na vlastní pěst na Justice League podle Olivova mínění nepracuje. Zároveň ale věří tomu, že je Snyder s DC Films (Warnerem) nějakým způsobem v kontaktu a zájem veřejnosti podle něj může situací pohnout. DC Films změnily kurz proto, že vedení Warneru naslouchalo novinářům, kteří ve velkém kritizovali většinu dosud zvěřejněných filmů ze světa DC. Pokud budou Snyderovi fanoušci dostatečně hlasití, může je studio podle Olivy vyslyšet také. Sám Jay nevěří tomu, že by někdy Warner zaplatil dokončení filmu, ale jako reálné vnímá vydání Snyderovy vize v její nekompletní, hrubé podobě. Celé hnutí #ReleaseTheSnyderCut není o tom, aby byl film dokončený, ale o tom, aby se k fanouškům dostala v jakékoliv podobě Snyderova vize příběhu, který měl dále rozvíjet události započaté v Muži z oceli a v Batman v Superman. 

Osobně příliš nevěřím tomu, že by Warner někdy v dohledné době měl zájem zveřejňovat v jakékoliv formě nedokončenou verzi Snyderovy Justice League. Možná někdy v budoucnosti bude uveřejněný scénář nebo se dočkáme něčeho obdobného, ale prozatím se obávám, že by Zackovi příznivci neměli zbytečně mít plané naděje.

Jak to vidíte vy? Myslíte, že se v dohledné době Snyderova vize Justice League představí veřejnosti nějak blíže? Nebo nadále zůstane zahalena pláštíkem tajemství?

V galerii na vás čeká několik zajímavých fotek. Na té první je záběr vystřiženého momentu ze STAR Labs. Na druhé vidíte konverzaci fanouška se Zackem Snyderem, kde Snyder říká, že skutečný Doomsday je "pořád někde tam venku". Na třetí fotce můžete vidět, že měl Henry Cavill v některých scénách krom digitální tváře z nějakého důvodu také digitální ruce. A poslední záběr s Cavillem je z vystřižené scény. Několik takových můžete zahlédnout také v přiložených videích.

Zdroje: Jay Oliva, Revenge of the Fans, Kyle Buchanan, The Rhinehart, Mike Hope, Kevin Tomiranda, Screen Rant

« Předchozí kapitola

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 4

Justice League: Boj za Snyderův sestřih pokračuje | Fandíme filmu Justice League: Boj za Snyderův sestřih pokračuje | Fandíme filmu Justice League: Boj za Snyderův sestřih pokračuje | Fandíme filmu Justice League: Boj za Snyderův sestřih pokračuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest